• 1374
    11 nisan 2024 olympiakos fenerbahçe maçının ardından vole'nin uzantısı olarak açılan neo spor youtube kanalında harika bir yayına imza atmıştır: https://www.youtube.com/...p;ab_channel=NEOSpor

    özellikle ilk 27 dakikasını izlemenizi / dinlemenizi tavsiye ederim.

    saha dışı faktörlerle alakalı güzel tespitleri var. birincisi ismail kartal'ın süper kupa finalinden nasıl kaçtığını, haber global'e verdiği ropörtaj üzerinden temellendiriyor. "3 günde bir maç yaptıklarını" iddia eden ismail kartal, takımdaki eksikler nedeniyle bu maçı neden oynamak istemediğini aslında sercan hamzaoğlu'na anlatmış: https://haberglobal.com.tr/...bekleyecektik-329587

    ikincisi, dış güçler filan yok asıl konu iş bilmezliğiniz diyerek fb yönetimine güzel giydiriyor. verimsiz transferler, yetersiz teknik ekip ve teknik direktörden bir giriyor bir çıkıyor.

    üçüncüsü ise fenerbahçe'nin neden konferans ligi'ni süper lig şampiyonluğundan daha fazla önemsemesi gerektiğini bizim üzerimizden temiz anlattı. "galatasaray mehmet ağar ve mesut yılmaz'la 4 sene üst üste şampiyon oldu iddialarına 'avrupa'da da mı bu isimlerle başarı sağladık' diyordu" dedi. "avrupa kupasını kazan, randevu alamadığın erdoğan'la final maçında görüşürsün, üstelik protokole büyükekşi'yi basın toplantısına da turkuvaz medyayı çağırmazsın, elin güçlü şekilde istediğini cezalandırırsın" diye ekledi.

    ---

    sevilmeyen bir karakter olduğu için şöyle bir yorumda bulunayım: bu adama bir content olarak bakmak lazım. netflix'te blutv'de gain'de de contentlerde kötü karakterler var, o contente heyecan goygoy katan. bu adam boktan futbol ortamımızda yangıncı + kaos sever bir content sadece. %100 tutarlı, omurgalı, yediğini yutmayan olmasına gerek yok. zaten kaldı ki rating kaygısı gereği kendinin bile emin olmadığı saçmasapan tahminlerde bulunuyor. öyle bir "aman kendimle çelişmiyim, göt olmiyim" kaygısı yok adamda anladığım kadarıyla. o yüzden kendisini hıncal uluç'u izler gibi izlemek lazım çok anlam atfetmeden. sonrasında keyifle sunduğu contenti tüketip, devam ediyorsunuz.

    mevcut dijital spor medyası ortamında yokluğu aranmıştır nazarımda, umarım yayınlarına devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın