• 46
    galatasaray futbol takımının eylül 2023 itibariyle pek sağlıklı yapamadığı, bunun ceremesini avrupa’ya erken veda etmekle çektiğimiz durum. ligi kusursuz götürmemizde okan hocanın katkısı büyük. bugün şampiyonluğun en büyük adayıysak ucl takvimiyle beraber oynadığımız lig maçlarını minimum hasarla kapatmamıza borçluyuz. yine de kadro, gerekli rötuşlarla ilerisi için çok daha iyi bir duruma getirilebilir çünkü oyuncuların hiçbirine sevr anlaşması yapılmadı.

    -bekleneni veremeyen ndombele ile vedalaşacağız. 3 m euro maaştan çıkmış olacağız.

    -1 maç var 3 maç yok ziyech ile de tahminim odur ki oturup konuşulacak. yolların ayrılma ihtimali az değil.

    -tete henüz 23 yaşında, kariyerini yedek kulübesinde devam ettirmeyecektir ve bonservis geliriyle vedalaşırız.

    -zaha için de bence en doğrusu yolları ayırmak olacaktır. eski dinamizminden eser yok ve düzelecek gibi görünmüyor. cüzi bir bonservis getirebilir. kalırsa da çoğunluk ‘niye kaldı’ demeyecektir.

    bu 4 oyuncudan çıktığımız takdirde 13 milyon euro’nun üstünde maaş açığı oluşacak. hâli hazırda takım iskeleti sağlam bir şekilde yola devam etmiş olacağız. muslera-davinson-nelsson-torreira-rafa*-icardi iskeletinin üzerine takım kuracak bir yönetici türkiye’de yok. iskeletin yanına dinamizmi yüksek, genç, başarıya aç ve maaş sınırı belli bir noktada olan oyuncuları eklersek geleceği daha sağlıklı kurmuş olacağız. önümüzdeki yaz transfer döneminde profesyonel bir ekipten yardım almak bence en doğrusu olacaktır. ligdeki dominasyonun yanına en azından uefa avrupa liginde çeyrek final yapabilecek bir planlamaya gitmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın