• 174
    ana akım medyada kendisine benzer daha fazla galatasaraylı yorumcu olsa, bugün yaşadığımız rezilliklerin, duyduğumuz çoğu yalanı duymamış olurduk. taraftar da bu konuda seçici olmak zorunda. bazı kanallarda öyle saçma sapan galatasaraylı yorumcular var ki, kulüp tarihinden habersiz, yakın futbol tarihinden habersiz, ben izlerken evde dizlerime yumruk atıyorum şunu söylesene, bunu hatırlatsana diye, fakat hak getire! e orada cevap veremeyen bir galatasaraylı olunca, hakikat sanki fenerlilerin savunduğu gibi sanılıyor. oysa cevval galatasaray yorumcuları olsa, çat çat suratlarına vursalar, her şey farklı olur.

    en basitinden selahattin baki rakiplerimiz oynamadı diye açıklama yaparken, aynı gün rakibi maça çıkmıştı. bir yorumcu bugün olympiacos bugün maç oynadı dese, yönetici niye kendi taraftarına yanlış bilgi veriyor dese, o noktadan sonra taraftarıyla yönetimi birbirine düşecek. fakat bizimkilerin futbolla alakası haftada bir galatasaray maçı izleyip, kerem iyiydi, icardi güzel gol attı, muslera şöyleydi diye 90 dakikanın hesabını yapıyor. aynı sezon içerisindeki haksızlıkları bile hatırlamıyor çoğu.

    erkan engin kim diye sorsan çoğu galatasaray yorumcusu bilmiyor. emre malok kim desen bilmiyor. denizli maçını hatırlamıyor. barcelona maçı daha dün gibi kimse hatırlamıyor. ana akım medyada geçenlerde levent tüzemen düzgün savundu hakkımızı, onun dışında hatırlamıyorum gerçekten. biraz yorumcularda kalite arayalım arkadaşlar. kimsenin galatasaraylılığını sorgulamıyorum. bazı şeyler yaşla, hafızayla, ilgiyle alakalıdır. bunlara sahip olmayan yorumcuları desteklemeyelim. sonunda bize zararı oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın