• 27
    kendisini abonelikten çıktım. ilgili programda zırvalamıştır. aşağıdaki yorumu yazarak dilim döndüğünce cevap verdim. abone olanların abonelikten çıkıp yorumlara uzun uzun yazması gerekiyor.

    "cüneyt bey sizi sever saygıyla da dinlerim. önemli bir gazeteci olduğunuzu da düşünürüm. ancak bu programda galatasaray- fenerbahçe meselesiyle ilgili söylediklerinizin habercilikten uzak yorumlar olduğunu düşünüyorum. öncelikle ağzınızdan çıkan fenerbahçe için "türkiye'nin en büyük kulübü" yorumu tamamen öznel yorumlarınız. ne yazık ki sürekli dillendirdiğiniz "tarafsızlık" ilkenizi ayaklar altına aldınız. bu üzücü. gazeteciliğin delillerle yapıldığını siz söylüyorsunuz. o zaman ben de dile getireyim şampiyonluk sayısı, taraftar sayısı, tanınırlık, avrupa başarısı noktasında galatasaray fenerbahçe'den üstün. sizin gibi birand tedrisatından geçmiş birinin bunu araştırmaması üzücü. diğer meselelerden de bahsetmek gerekiyor. öncelikle "orantısız güç" dediğiniz şey anlamsız. fenerbahçe maça çıkmayabilirdi. bir karar aldı ve bunun sonucunda sahaya çıktı. galatasaray, fenerbahçe'nin aldığı karara uymak zorunda mı? futbolla ilgilenmediğinizi defaatle dile getirdiniz. sanırım bundan olsa gerek süreci bilmiyorsunuz. fenerbahçe avrupa maçını öne sürerek ve türk hakemlerine güvenmediğini dile getirerek kupa finalinin ertelenmesini istedi. yöneticileri de bu düşüncelerine avrupa'dan örnek göstermeye çalıştı. bu yanlış bir yönlendirme. konferans ligi'ndeki tüm takımlar bu hafta sonu liglerinde maç oynadılar. kaldı ki galatasaray'ın beşiktaş derbisinden çıkıp bayern münih ile oynadıktan sonra da anadolu deplasmanına gitti. çok daha sıkışık bir fikstürde mücadele etti. fenerbahçe'nin adalet değil ayrıcalık talebine destek oluyorsunuz.
    galatasaray tff'yi iki kez istifaya davet etti. kalkıp burada galatasaray'ın tff ile beraber iş yaptığını dile getiriyorsunuz. sizi izleyen binlerce galatasaraylı var. bu eksik bilgili, taraflı haberciliğiniz benimle beraber onları da şaşırtmıştır. ayrıca ali koç'un hükümet kanadıyla tartıştığı kavga ettiğini dile getiriyorsunuz. öyle bir durum varsa tüpraş, ford otosan vb. şirketlerin büyümesini nasıl açıklayabilirsiniz? kaldı ki ali koç'un yönetiminde tayyip erdoğan'ın akrabası var. içinizden bir uğur dündar çıkacağını tahmin etmezdim. bundan sonraki belgesellerinizde de sanırım güngören'deki fırıncılar ya da beylikdüzü dönercileri , sucuk imalatçılarını işleyeceksiniz. kanalınızı "bağımsız" habercilik yaptığınızı düşünerek ve sizi büyük bir saygıyla dinleyerek takip ediyordum. ancak "bağımsızlık" sanırım bir yere kadar."
App Store'dan indirin Google Play'den alın