• 9
    anadolu kulüplerinin, ki bunlara istanbul'un büyük kulüpleri hariç diğer takımlarını da ekleyebiliriz, galatasaray ve fenerbahçe ile oynadıkları iç saha maçlarındaki tribün standartları bu sezon ciddi farklılıklar içeriyor.
    araya zaman girince çifte standartlar, ikramlar, kıyaklar ne tam anlatılabiliyor, ne de tam anlaşılabiliyor.
    ancak 14 nisan 2024 tarihli fatih karagümrük fenerbahçe maçı tam da bunun için bir referans maçı olacak. zira şansımıza 4 hafta sonrasında bu sefer de biz fatih karagümrük'e konuk oluyoruz.
    bakalım süleyman hurma aşağıdaki konularda iki takıma nasıl bir kriter uygulayacak;

    iki maça da ev sahibi takım tribünleri fatih karagümrük passolig'i olanlar hariç hangi kulüp logolu passolig sahiplerine açık olacak? kasımpaşa - galatasaray maçının bir benzeri mi olacak?
    (bkz: 17 mart 2024 kasımpaşa galatasaray maçı)

    deplasman tribünleri galatasaray ve fenerbahçe taraftarlarına eşit miktarda ve eşit bilet fiyatında olacak mı?
    istanbulspor'un bu sezon olimpiyat stadı'nda ağırladığı galatasaray taraftarına ligin ilk yarısında uyguladığı bilet fiyatı yaklaşık 900 küsür tl iken, bundan birkaç ay sonra oynadıkları fenerbahçe maçında fenerbahçe taraftarına uyguladığı tarife bunun neredeyse yarısı kadardı, ki enflasyonist bir ekonomide 3 aylık süre de bu etki en az bir yarım kat daha fazla kabul edilebilir bence.
    (bkz: 26 eylül 2023 istanbulspor galatasaray maçı)
    (bkz: 7 ocak 2024 istanbulspor fenerbahçe maçı)

    süleyman hurma'nın daha yeni, emre mor - serdar dursun konusunda fenerbahçe ile al gülüm - ver gülüm muhabbeti yaşarken, solbekleri levent mercan konusunda kulübümüze takındığı tavır dahi aslında yukarıdaki konularla ilgili neler yaşayacağımızı az çok belli ediyor aslında.

    bu anlamda galatasaray yönetimini yaşanan bu tribün standartsızlığı ile ilgili tekrar bir dürtme ihtiyacı hissettim. alenen yapılan bu tarz alavereli işlere göz yumulmamalı.
    ilk alanya maçımızda alanyaspor tarafına fenerbahçe ve beşiktaş logolu taraftarlar girememeli. aynı bizim bu takımların maçlarında rakiplerinin tarafına girmemize izin verilmediği gibi.
    müdahale şansı halen varsa gerekli aksiyonlar alınmalı.
    normal şartlarda biz alanyaspor ile maç yaparken b.k yemesi gerekenlerin ali sami yen'e sövmelerini dinlemek istemiyorum ben.
    (bkz: 15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın