resim
Selçuk Yula
Mevki:Santrfor
Doğum:08.11.1959
Ölüm:06.08.2013 (53)
Uyruk:Türkiye
  • 196
    kendisine açık ve net "kıl" oluyorum. neden oluyorum ? (bkz: #389657)

    ulan sen kimsin , türk futbolu için ne yaptın ki şenol güneş üzerinden "prim" yapıyorsun ? evet bence çok mükemmel bir hoca değil ve bazı eksikleri hep var ama milli takımı dünya üçüncüsü yapmış , türk futbolu ve trabzonspor'a inanılmaz emekler vermiş ve yurt dışında ülkemizi temsil etmiş bir insanı sırf gelip senin elinden "söke söke" şampiyonluğu aldığı için nedir senin bu tavrın ? "teknik analiz yapmayacağım" demişsin , ulan sen teknik analiz yapabilecek kadar bilgi sahibi biri misin ? "teknik analiz" yapmış ve "kutlama" için pusuda bekleyen o "müthiş" takımını "evinde" şampiyonluktan eden şenol güneş ve takımını eleştirmek senin ne haddine ! yok efendim 3 top direkten dönmüş 5 top içerden çıkmış. ulan fenerbahçe'nin son 10 maçta kaç pozisyonu var , kaç gol atmış ki bu maçı konuşuyorsun sen ?! yok efendim "onur artislik işlere girmiş" bilmem ne. ulan sen ne bekliyorsun ? ivesa gibi topu elinden mi kaçırmalıydı ? murat şahin gibi boşa mı çıkmalıydı ? hazımsız fanatik , sen "adam" gibi top oynayan , maç satmayan insanları "artist" olarak mı adlandırıyorsun ?

    artist nedir biliyor musun ? artist "topu g.tyle tutan" adamdır. artist dediğin "yüzüne gelmeyen darbe için eyrde kıvranandır". ha birde tabi "sebepsiz" yere kuyruk acısı çektiği için anlamsız , içi boş şeyler yazan adamlar artist diye hatırlanır.

    ve benim en çok üzüldüğüm , içimi acıtan şey şu ; bu tavır ve kişiliğin zaten savunduğun camia ile örtüşüyor ama benim asil ve emsalsiz kulübümde bir müddet bile olsa adın geçti ya , ben onun için utanıyorum.

    son olarak bu ve benzeri adamları toplum önüne "yorum yapsın" diye çıkartan zihniyet için bir şeyler söylemek istiyorum. siz varken bu ülkede futbol ilerlemez , bunu çok iyi bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın