resim
Murat Sancak
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 194
    --- alıntı ---

    "kendi cenahlarından olmayan hakemi ekranlarda paramparça edip , kendilerinde olan hakemlerin hatalarını görüntüye getirmiyorlar. örneğin; yüzüne yüzüne kufur edilen bir maçta,maçın hakemi abdulkadir bitigenin pozisyonlarına yayıncı kuruluşun 3'lüsü ve tgrt deki yorumcu yuvarlak yorumlarla geçiştiriken, başka bir maçta,o maçı yöneten kadir sağlam için söylediklerine bakabilirsiniz."

    --- alıntı ---

    fener'in kayığına binen bir başka şahıs.
    abdulkadir bitigen'in yüzüne yüzüne küfür edildi dediği maç 26 şubat 2024 galatasaray antalyaspor maçıydı.
    kadir sağlam'ı hedef aldılar dediği maç da 10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçıydı.

    biri, yani carlos vinicius'un, faul yapmadığı halde faul çalan yan hakeme küfrettiği iddia edilmişti. bazı yerler "f*ck off" dediğini söylerken, bazı yerler ise rakip oyuncunun kendisini abartılı bir şekilde attığını belirtmek için "fake off" yani sahte olduğunu belirttiği söylenmişti.
    öbürü ise, yani mert hakan yandaş, 1-0 yenik girdikleri devrede tüm kameraların gözü önünde maçın hakemi kadir sağlam'ın yüzüne baka baka "bak dikkatli ol yoksa buradan çıkamazsın" şeklinde tehdit etmişti. o tehditten sonra pendikspor 2 kırmızı kart görmüş, bunun yanında 90+'da fener beleş bir penaltı kazanmıştı.

    işte murat sancak'ın amacı bitigen'i değil, galatasaray'ı zan altında bırakmaktır. eğer amacı bitigen olsa başakşehir'in 2 kırmızı kart gördüğü ve yine 90+4'te fener'e verilen beleş penaltıyla fener'in galip geldiği maç olan `24 ocak 2024 başakşehir fenerbahçe maçını konuşurdu. eğer amacı bitigen olsa, gaziantep'in 25. dakikada 10 kişi kaldığı ve maç 2-1 iken, son dakikalarda antep lehine verilmeyen net penaltının olduğu maç olan 13 ağustos 2023 fenerbahçe gaziantep fk maçından da bahsederdi ama işte dediğim gibi amacı bitigen olmadığı için salladıkça sallıyor. bahsettiği pozisyonun içerisinde bitigen de yok ha. öyle kolpacı işte bu herif.
    kadir sağlam'ın alenen tehdit edildiği maçı da nasıl aklamaya çalışıyor görüyorsunuz. sözünü ettiği kanal da tgrt! hani ahmet ercanlar, bülent uslu gibi gereksizlerin yorum yaptığı kanal. sözüm ona bu kanalda bitigen'in hareketine bir şey denmemiş ama kadir sağlam'a yüklenilmiş! yalanı atan bile buna inanmaz be kardeşim.

    yani cidden bu adam artık resmen fener yancısı olmuş. ali koç'tan da, selahattin baki'den de daha fanatik bir hale gelmiş. yarın öbür gün ali koç falan buna sırt döndüğünde ve bu da başka çıkış yolları aramak istediğinde sakın yüz vermeyin buna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın