• 34
    https://twitter.com/.../1776622112461004858

    --- alıntı ---

    özel | uğur iris ve 14 yaşındaki kızına yapılan saldırı ile ilgili gerçekler...

    salondan çıktıktan hemen sonra 40 kişilik üstünde forma olmayan grup organize şekilde uğur iris ve 14 yaşındaki kızının yer aldığı 5-6 kişiye saldırıyor. ellerindeki pankartları almaya çalışıyorlar. bu pankartlar her maçta açılan küfür vs içermeyen ultraslan'a ait pankartlar. (bu pankartlardan sorumlu kişi uğur iris, her maç o getirip götürüyor)

    uğur iris abi ve pankartları taşıyanlar vermemek için direniyor ancak tekmeler, yumruklar havada uçuşuyor. 14 yaşındaki kızına da vuruyorlar. (darp raporları alınmış ve emniyete verilmiş durumda)

    40 kişilik gruptan pankartı alanlar plakaları kapatılmış motorculara pankartları veriyor ve motorcular olay yerinden uzaklaşıyor. tesadüfen olay yerinden geçen bir trafik ekibi çakarları açınca olay yerindekiler kaçmaya başlıyor.

    o sırada ultraslan tribününden kimse uğur iris ve kızıyla çıkan grubun yanında yok. iftar nedeniyle herkes beraber çıkmıyor. tribündeki diğer isimler farklı zamanlarda ayrılıyor.

    olayın gerçekleştiği yerde kamera kayıtları mevcut. en az 4-5 kamera farklı açıdan kayıt altında. ve emniyet hepsine el koyuyor. görüntüyü izleyen kişiyle konuştuğumda anlatılanların hepsinin doğru olduğunu söylüyor.

    olay yargıya taşınmış durumda. uğur iris ve diğer galatasaraylılar karşı taraftan şikayetçi. olayın organize bir şekilde gerçekleştiğini düşünüyorlar.

    uğur iris'in yakın çevresine bu saldırının ali koç ve uğur dündar'ın son dönemde yaptığı tansiyonu yukarı çeken açıklamalar nedeniyle yaşandığını belirtiyor...

    --- alıntı ---

    olayın görüntüleri de mevcutmuş. fenerbahçe'nin fetöcü savcılara rüşvet veren yöneticisi bunu yalanlamıştı. hayatları yalan oldu bunların. yeter ulan yeter artık yalan söylemeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın