• 23
    galatasaray tribünlerinin flamacı lakaplı abisi. lakabından da anlaşılacağı üzere tribüne her daim pankartları ve bayrakları ile renk vermiştir.

    fenerbahçe tribünlerinde devils adıyla bilinen grup, burhan felek spor salonu'ndaki maçlarımızdan aşina olduğumuz bazı pankartları ters tuttukları fotoğraflar paylaşmıştı sosyal medyada. üstelik "adamı madam yaparız" notu ile birlikte.

    güya tarafsız olan ama 5 paylaşımından 4'ü fenerbahçe tribünleri diye başlayan bir taraftar platformu(!) da "gfb ultraslan'ın pankartlarını çaldı" notuyla bunu haberleştirmişti.

    olayın iç yüzünün, fenerbahçe'ye yakışır bir yiğitlikle, 40 kişi yanında kız çocuğuyla yürüyen koca adama çullanıp pankartların olduğu çantayı alıp tribüncülük diye caka satmak olduğu ortaya çıkmış ne yazık ki...

    uğur abi'ye ve kızı nil'e geçmiş olsun.

    ali koç ve besleyip büyüttüğü internet trolü bok böcekleri de kına yaksın. çok şükür bugün de böyle bir olay yaşandı diye.

    konunun diğer tarafı olan arkadaşlaraysa söylenecek bir şey yok. böyle minnoş kahpelikleri tribüncülük diye satmaya tenezzül edecek insanlara bir şey söylenmez zira.

    elbet bir gün, bir yerde hak ettikleri muameleye denk gelirler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın