• 10
    http://gss.gs/b184876 (2 mayıs 2024 fb ligden çekil(e)meme kongresi)

    fenerbahçeli ender aklı başında kalmaya çalışan radyocu.

    yanında ılgaz çınar olduğu zamanlar daha dengeli ve tarafsızdı. ılgaz’ın yüksek bilgisini, nezaketini ve kalitesini algılayıp ölçülü kalıyordu. yanında biri olmayınca tarafsızlığını çok kaybedebiliyor. gene de seviyeli kalmaya çalışıyor.

    fakat bu kongre öncesi ve sonrası tutumu ben de hayal kırıklığı yarattı. 50 + yaş üstü, eğitimli ve akıllı biri. buna rağmen, sürekli “ kongre olursa kesin ligden çekilme kararı çıkarı” pompaladı.
    ali koç’un palavra blöf değirmenine su taşıdı.
    ne ali koç’u tanıyabilmiş, ne kulübünü, ne de türkiye siyasal iklimini… inanılmaz çuvalladı. ali koç’un tükürdüğünü yalayacağı o kadar belli idi ki. bu işi son 6 yılda o kadar çok yaptı ki..

    “fenerbahçeliyim ama kulüp üyesi değilim” diyor. üye ol güzel kardeşim. senin gibiler olsun ki kongre seviyesi yükselsin. derdimiz fenerliyle ile değil, kitlesel organize kötücül aptallıkla..bir olağanüstü kongre düşünün ki, 25bin+ kişi stada toplanıp düzmece video seyredip ali sami yen’e ve erden bey’e koro olarak küfür etsin ve başkan bunu desteklesin.
    işte siz de mal buysa, ortam buysa, galatasaray sizin, sportif başarı olarak, üstünüzden silindir gibi geçti, geçiyor, daha fena geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın