• 484
    sonlara yaklaştıkça heyecan da artıyor. net bir şekilde bu durum oyuncularda da görülüyor. oyun kalitemizin ortalamamızın altında olduğu bu dönemi kayıpsız atlatmak net şampiyonluk alametidir.

    maçta torreira özellikle ilk yarı çok iyiydi. kazandığı topları da çok iyi dağıttı. demirbay ise beklenen pas opsiyonu olma işini yapamadı. bu da ikinci yarı topun daha çok onlarda kalmasına neden oldu. belki bir ndombele hamlesi gelse daha iyi olabilirdi. özellikle çok baskı yediğimiz 50-75 arası.

    barış arkasına beklenmeyecek kadar çok adam kaçırdı, oradan ciddi tehlikeler buldu hatay. köhn ise defansta çok iyi ama hücumda etkisiz kaldı. apo vurduğu her uzun topu rakibe attı ki bir tanesi ciddi tehlike oldu kalemizde. ayağı nelsona göre daha iyi olduğu için hep ekstra birşey yapmak istiyor. çok zorlamaya gerel yok garanti oynasa yetecek aslında. nelson yine liderdi defansta. hatasız oynadı. ondaki bu değişim akıl alır gibi değil. sadece daha çok saygı duyabiliyorum.

    aynı saygıyı zaha'ya duyamıyorum artık. hele bir pozisyon vardı. önü bomboş olmasına rağmen top sürmeye üşendiği için icardi'ye pas atmayı denedi ve kötü pasla topu kaybettik. takımın oyununun bozulmasına neden oluyor yapmadıklarıyla. sene sonuna kadar idare edip en kolay yoldan vedalaşmalıyız artık. icardi çok güzel bir gol attı ama boş kaleye kaçırdığı golle maçı zora sokan isim oldu. bu ziyech acayip adam, bu kadar kalite ama bu kadar rahatlık akıl alır gibi değil.

    okan hoca iç sahada üstüste maç kazanma rekorunu da kırdı. bu sene şampiyon olursak üst üste 5 yıl da şampiyon olacaktır. nerede bir rekor orada okan hoca. ama gözünü seveyim müdahale etmek için bu kadar bekleme. çok baskı yediğimiz zamanlarda takım kendi içinde çözüm bulamıyor. ayrıca yedek kulübesi eskiye göre daha zengin.

    bu tür maçları kazandıkça şampiyonluğa olan inancım daha da artıyor. düğüm fener maçında çözülür artık. umarım o maçta büyük kahpelikler yaşanmaz. hayatımda hiçbir şampiyonluğu bunun kadar istemedim. ali koçu ve saz arkadaşlarını şampiyonluğumuzu izlerken görmek istiyorum. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın