• 6450
    işlerin yolunda gitmediği her kitle ya da toplum bir şekilde uyanma emaresi gösterir ama bunlar her geçen yıl daha geriye gidiyor o nedenle hiç öyle lafı eğip bükmeyeceğim; ciddi anlamda çoğunun kötü ve muhakeme yeteneği olmayan insanlar olduğuna inanıyorum.

    herkes bize karşı :
    şu lige bir bakalım, kasımpaşa, sivasspor, rizespor, karagümrük, beşiktaş, hatayspor gibi sözlerinden çıkmayan kulüpler, antalya, alanya, adana demirspor gibi başkanlarının fenerbahçeli olduğu kulüpler ve buna ek olarak sponsorluklarla bağlamadıkları kulüp sayısı 3 bilemedin 4 taneyken "tüm kulüpler bize karşı" "biz tek siz hepiniz" diyebilecek kadar gözler kör, zihinler bağlı.

    ve dahası daha dün kulüpler birliğinin 18 üyesi “başkanım bizi bırakma” şeklinde açıklama yaparak ali koç’un istifasını reddetti. ama sorsan herkes bunlara düşman.

    hakem hataları;
    erden timur başta tüm camiamız aylardır "gelin 5 hakem belirleyelim hakemler kimi kayırmış çıksın ortaya" diyoruz tek yanıt alamıyoruz ve buna rağmen hakem faciaları ile kazandıkları maçlardan sonra bile diller papuç, suçlamalar diz boyu ama hangi maç hakkınız yendi diyoruz somut örnek yok.

    ligden çekileceklermiş liglerden lig beğeniyorlarmış:
    şu ligi 30 yıldır takip ediyorum ve fenerbahçe belirli aralıklarla ligden çekiliyor ya da yayın havuzundan çıkmakla tehdit ediyor. ama tek icraat yok, olmadığı gibi yahu yeter bu kaçıncı tehdit diyen de yok. örneğin galatasaray tamamen elinize geçirdiğiniz basketbol federasyonunu protesto edip maça çıkmadı, bjk türkiye kupası maçına çıkmadı, istanbulspor maçı yarım bıraktı ya siz ? 30 yıldır yaparız, ederiz, asarız keseriz... tek icraat yok. zerre kadar onurunuz varsa bu sefer çekilirsiniz.

    hele bir de ingiltere hayali kurmuyorlar mı beni alıyor bir gülme... bakın düşük zekalılar size bir iyilik yapayım rangers zamanında "yahu biz bu ligde olmak istemiyoruz epl'ye geçsek bizi alır mısınız?" gibi birşeyler dillendirdi de onlara bile "gider en alt ligden başlarsın, gücün yetiyorsa çıkarsın" yanıtını verdiler.

    tüm medya bize karşı:
    bakın fareli köyün sakinleri; direkt isim vereceğim,
    ssports, tv8, sözcütv, ciner grubu, ntv ve trt'nin spor birimi tamamen fbtv gibi yönetiliyor, bana söyler misiniz hangi argümanla medya size karşı ? ana haber bültenleri bile 2024 yılı trabzon deplasmanında çıkan olaylarda yerde yatan taraftarın kafasını tekmeleyen oyuncularınızı göstermeden yorumluyor. fanatik, sporx, ajansspor, ntvspor, gibi internet sitelerinde şampiyon olduğumuz günlerde bile sizin güzellemeleriniz yapılıyor bu ülkede hangi medya size karşı ? sosyal medya desen fonlanan trolleriniz her gün bir yalan ile algı peşinde koşuyor kim lan size düşman medya kim ?

    ayrıca a. koç denen kötü insanın elinde reklam kozu varken hangi medya sana karşıymış ? a. ercanlar adındaki meczup ana akım medyada program yapıyor, yıllarca şeytan rıdvan maç yorumladı bu ülkede... bak tekrar soruyorum kim bu size düşman olan medya kuruluşları ? maçtan maça görünen muhaberiler mi ? onlarda mı olmasın istiyorsunuz ya da bizim maçlarımızda spiklerler attığımız gollerden sonra "o lalaa" falan demiyor ama gool diyorlar, o da mı olmasın ? siri mi anlatsın bizim maçları ne tatmin eder sizi ?

    sonra gelelim şu akp'nin size düşman olmasına.
    yahu bu ülkenin cumhurbaşkanı senin divan üyen, spor bakanı olacak adam sana futbolcu transfer etmiş bir insan kim ne düşmanlığı yapmış sana ? sadece akp mi peki ? bir gecede ligden düşmeyin diye tüm siyasi partiler kanun değiştirdi bu ülkede neyin düşmanlığıyımş bu allah aşkına.

    fetö, çetö mevzusunu unutmayalım:
    hakan şükür ve arif erdem posterlerden çıkarılmışmış, ulan tff'nin sitesine git bak dünya üçüncüsü yapan kadroda adamların adını göremezsin bırak fotoğrafını, ayrıca biz kupa aldık posterden çıkardık, yahu siz en son playstation2 varken katıldığınız şampiyonlar liginde sevilla'ya karşı oynadığınız ve kazandığınız maçın özetlerinde uğur boral'ın pozisyonlarını kestiniz, gözleriniz görmemek için sağa sola dönüyor bu konu açıldığında. uğur boral ve bekir irtegün’ün röportajlarını bile kaldırdınız niye kaldırınız soran bir basın mensubu var mı ?

    “ayrıca o savcıları kulübe ben mi üye yaptım ? ben mi halı saha maçları düzenledim.“

    tff bize karşı:
    nihat özdemir, mehmet ali aydınlar , şenez erzik, servet yardımcı isimleri size ne anlatıyor ? tabi şekip mosturoğlu denen herifi atlamayalım. ilk ikisi doğrudan sizin fanatik taraftarınız ve yöneticileriniz bi tanesi ben olmasam fb küme düşmüştü diyor diğer galatasaray'ı asla affetmeyeğim şeklinde beyan veren fedeasyon başkanları bunlar. diğerlerinden özellikle servet yardımcı tek adaylı seçimlerinizde bile gelip oy kullanan bir fenerli. şekip denen herif tff'de hukuk guguk işlerinden sorumluydu zamanında. yani dilinze doladığınız haluk ulusoy dönemine karşılık kazık çaktığınız onlarca federasyon dönemi mevcut.

    madem beğenmiyorsunuz, mehmet büyükekşi ile gülücüklü fotoğraflar paylaşıp, iyi niyetliler şeklinde açıklamalar yaptığınız dönemi geçiyorum neden puan olarak geriye düşüp tff diye ağlamaya başladığınız dönem dahil bir kere olsun bu federasyona istifa çağrısı yapmadınız.çok basit bir soru memnun değilseniz neden istifa çağrısı yapmıyorsunuz ?

    yaz yaz bitmiyor nerden tutsak elde kalıyor, nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.
    bir halt yapamayacağınızı biliyoruz ama inşallah sadece futbol branşını değil tüm kulübü kapatıp yok olursunuz.

    thanos abimiz güç yüzüklerini parmağına taktığında sadece fenerbahçe'yi yok edeceğim karışmayın dese emin olun avengers zibidileri yüzükleri bulsun diye yardımcı olurdu... en azından ben öyle düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın