• 24
    --- alıntı ---
    gerekeni yaptığımızı düşünüyorum. bugün olsa yine kozmik oda’yı açardım. kozmik oda olayı basında gereğinden fazla büyütüldü. tsk’ya gerçekten samimi duygularla güvenen, seven insanlarımızın psikolojik olarak yüreklerini dağlayan bir olay oldu, üzüntü yarattı. tenkit edenler olabilir, samimi tenkitlere saygımız var. ama olayı saptırarak yanlış noktalara götürenlere karşı da pek saygı duyduğumu söyleyemem. bizim prensibimiz şu oldu: biz o gün doğru yaptığımızı düşündük, bugün hâlâ öyle düşünüyorum."
    --- alıntı ---
    devletimizin en mahrem yeri olan kozmik odayı fetöcülere açmış, bundan da hiçbir zaman pişman olmadığını pişkinlikle yukarıdaki satırlarda açıklamıştır. bunlar böyle 2002-2012 yılları arasında tespih gibi fb tribünlerine dizilirlerdi... fb lerini savundukları kadar ülkelerini savunmamışlardı. zaten savunsalardı bugün bu halde olmazdık.
    gerçek komutan, genelkurmay başkanlığı abd ve fetö tarafından engellenen (bkz: saldıray berk) gibilerdi.

    memleket elden gitmiş 13 milyon ne idüğü belirsiz terörist arap, afrikalı memlekette cirit atıyor beyimiz fb derdinde. ulan utanın be!!! senelerce bu devletin ekmeğini yediniz sefasını sürdünüz... fb konu olunca kuyruğuna basılmış sıçan gibi bağırıyorsunuz, memleket giderken aklınız nerde? maçanız mı yemiyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın