resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1659
    ezelden beri patavatsızlığı ve "neredeyse" ahlaksız denebilecek tarzıyla türk televizyonlarında bir star olmuş abimiz.

    bizim neslin kenan onuk'lu, hıncal uluç'lu ve haşmet babaoğlu'lu kadrosuyla ntv versiyonunu hatırladığı 90 dakika programının ilk halinde hıncal uluç'u "pozisyonu canlandırma"adı altında fortlayarak kariyerine giriş yapmıştır. maraton yıllarında şansal büyüka'nın aman hocam diye absorbe ettiği onlarca yüzlerce abuk sabuk pot kırma vakası vardır. yeni evlenmiş ümit karan'a 3 gol attığı maçtan sonra "akşama atacak golün kaldı mı" diye soracak kadar şey bir adamdır...

    2011 şike soruşturmasında ifadeye çağrıldıktan sonra kantarının topuzu da rot balansı da iyiden iyiye bozulmuştur bu abimizin. bizim kendini akıllı zanneden türk futbol kamuoyu rakibine sallarken de kendi takımına salladığı oranda ahlaksızca, gerçekten uzak ve hayal ürünü şeyler söylediği için gerekli tepkiyi verseydi çoktan tarih olurdu.

    fenerbahçe için abuk sabuk saçmalıkları ortalığa "matah bir şey söylüyormuş" edalarında anlatırken galatasaraylılar alkışladığı için bugün galatasaray'a fütursuzca sallayıp götten sallama hikayelerle racon kesebiliyor. aynı şekilde bugün galatasaray aleyhine yaptığı ve bizim "büyük oyunu görmüş" taraftarın "mamalanmış ya yazık" diye etiket vurduğu saçmalıkları fenerbahçeliler alkışladığı için üç beş gün sonra fenerbahçe için aynılarını söyleyebilecek.

    yazık gerçekten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın