• 83
    oyunu almak isteyen veya indirim bekleyenlere tavsiyem ea play pro almalarıdır. ben aldığımda 1 yıllık ea play pro 1000 tl civarıydı yani oyunun o zamanki fiyatı. üzerine ea play pro'ya dahil bir çok oyunu bf serisi vs. ücretsiz olarak bu abonelik süresince elde etmiş oldum. ubisoft+ falan da gelirse onları da almak en mantıklısı. ac serisi vb bir çok oyuna abonelik süresince saahip olmanızı sağlar. tek tek oyun almak yerine abonelik sistemlerine yönelin bu dönemde. game passs, ea play pro gibi.

    oyuna gelince kariyer modu cidden sarmıyor. kiralık oyuncuları (ndombele vs) salıp zaniolo'yu geri çağırarak başlayabiliyorsunuz bilmiyorsanız. gs ile sezon bitiremedim transfer oyuncu psikolojisi vs derken çok simulasyona kaymış. gider fm oynarım o zaman kardeşim bu ne böyle. ultimate falan hiç bulaşmıyorum bile prime'dan gelen kartları alıyorum bekliyorum belki başlarım diye.

    arkadaşlarla maç atmak için iyi bir oyun yine de.

    ayrıca kurban olayım barış alper'e sol bek ekleyip sağ eklememişler. kaan ayhanda bek yok dos yok. yarım yamalak güncelleniyor oyuncular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın