resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3512
    ilginç bir karakter. içinden geçeni olduğu gibi söylüyor. söyledikleri şeyler fazlasıyla rasyonel, fakat bu kadar açıkça rasyonel konuşmasının altında da duygusallığı yatıyor gibi, politik davranamıyor. hoca da biliyor benim sol kanat dışında başka bir mevkide oynamayı sevmediğimi, ama takımın ihtyacı olduğu için oynuyorum diyor. baya baya üzerine de basıyor :) uzun vadede “sol kanat sana emanet zaha hadi bakalım” demedikçe sanki kendisini hep “hazırlanıyorum hala, zaten doğru dürüst yerimde oynayamıyorum istikrarlı şekilde” psikolojisi içinde tutacak gibi.

    bunları problem olarak irdelemiyorum. inatçı ve diktatör bir teknik direktör olsa muhtemelen kavga ederler fakat okan hoca makul ve akıllı biri. fakat zaha’yı ikna etmeden ondan verim almak zor gibi. eğer ki kendisiyle gelecek sezon da devam edilecekse, en başından kendisine ikna olacağı bir rol verilmeli ve sezon başı kampını da bu rol üzerinden ikna olmuş şekilde motive geçirmeli. aslında yalnızca işine de bakan, çalışkan bir görüntüsü de var. hayatını işi odaklı yaşıyor gibi söylediklerine bakılırsa. yani rahat olursa bambaşka bir zaha da izletmesi muhtemel, pozitif anlamda.

    fakat hocanın da zahanın da üzerine anlaşacağı ikna olacağı bir rol bulunmazsa, bir iyi bir kötü, bir mutlu bir mutsuz döngüsünde sezon geçer gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın