resim
Mehmet Büyükekşi
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 431
    rezaletlerin sebebi kendisiymiş, kararları sanki kendisi alıyormuş gibi burada da eleştiriliyor, istifası isteniyor ya anlamak güç. başka ülkede mi yaşıyorum acaba diye düşünüyorum. her şeye hakim olan asıl güce "istifa" demeye bile korkarken bütün suçun bu garibana yüklenmesi ikiyüzlülüktür.

    kendi insiyatifiyle karar verdiği anlarda, anlıyoruz ki gayet normal biri ve yapması gerekeni yapıyor ama burada bulunmasının nedeni siparişleri yerine ulaştırmak. bu kişiliğiyle alakalıdır ama onu kötü biri yapar mı emin değilim. benim gördüğüm kadarıyla kendisi iyi niyetli biri ve çabalıyor. ancak siyasetin tahakkümü altındaki organizasyonda, fenerbahçe'nin her alana sızması ve sürekli tehditler savurmasına karşılık veremiyor. verecek olsa bile siyasi güruh buna mani oluyor. galatasaray geçen ay ilk defa istifa çağrısı yaptı iktidara ve federasyona gözdağı olarak ve feneri zor durum sokmak için. karşılığında da bize karşı düzelme emareleri var.

    istifasını isteyenler acaba yerine kimin geleceğini düşünüyor gerçekten merak ediyorum. mahmut özgener, mehmet ali aydınlar, yıldırım demirören, nihat özdemir ve son olarak mehmet büyükekşi. son 5 tff başkanı. sizce giderse nasıl biri gelir? sosyal medya gazıyla, ezberden, birbirinin aynısı yazılar yazmaktan vazgeçin. herkes biraz stratejik düşünmeyi öğrenmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın