resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5852
    bizim milletin yarım akıllılık seviyesini ve yüzdesini çok hafife alan abimiz. hadi kendisi sanal güvenlik aracı ayarında bir korunakla bu yaşa kadar geldi, herhangi bir konuyu idrak etmesini beklemek haksızlık sayılır. koca ailede koca camiada bunu bu konularda uyaracak kimse yok mu gerçekten?

    bunun 2018'den beri yatırım yaptığı bu saçma ortam yüzünden, artık iki kişiden biri peygambervari bir sabırla alttan almadığı sürece, kimsenin futbol konuşabilme şansı kalmadı. mesela benim çok değil birkaç sene önceki halim olsaydı, bugün çevremde bir tane insan kalmamıştı muhtemelen.

    21 ocak 2024 fenerbahçe samsunspor maçı sonrası iç sahada oynadıkları her maçta kavga dövüş var. taraftar gergin, sürekli küfrediyor. uçan kuşa bile niye şimdi uyuyorsun diye küfrediyor.

    futbolcuları üst üste iki pas yapamayan takımlara karşı gol yiyip kavga çıkana kadar top oynamayacak kadar stresli. sahanın ortasında hakem tehdit edecek kadar gergin, oysa 10 dakika tempo yapsalar rakipler zaten üçlük olacak kıvamda.

    yönetici diye etrafında doldurduğu tipler desen devre arası koridorda adam tartaklamayı, maç sonu çıkıp da hakeme sallamayı rutin haline getirmiş.

    sosyal medya desen ona hiç girmiyorum bile, zaten olmayan akıl sağlığım hepten gitmesin diye ben bakamıyorum artık. elindeki telefona bakmaktan başka bir sosyal hayatı olmayan biri olmama rağmen. şurada üç kuruşluk bir zevkimiz vardı, kimsenin dinlemediği bu dünyada üç beş bisey karalayıp içimizi döküyorduk.

    sosyal medyada futbol konusmayı bile para karşılığı yapılan bir işe çevirdiğin, insanları yedi gün yirmi dört saat senin beslediğin tiplerin uydurmalarına cevap yetiştirip mücadele etmek zorunda bıraktığın için artık onu bile yapmak gelmiyor insanın içinden...

    sen fehmi beyin oğlu oktay kafasıyla milleti birbirine kırdırmaya devam et.

    korkarım bu gidişle finalde değil milletin eline korner direği alıp futbolcu kovalamasına, bir rıza efendinin elinde çifteyle karşına dikilmesine bile şükrettirecek bir trajedi yaşanacak...

    belki o gün sen bu işlerden el ayak çekersin, hatta mümkünse bu ülkede futbol komple yasaklanır da kurtuluruz bütün bu gerçek olmayan sinir stres halinden...
App Store'dan indirin Google Play'den alın