resim
Hugh Dallas
Görev:Eski Hakem
Yaş:66
Uyruk:İskoçya
Görev Aldığı Maçlar
  • 17
    fenerli hesapların algı oyunlarını sanki gerçekmiş gibi buraya taşımanın bir manası yok. bahsi geçen sızdırılan videoda, hakemler, yabancı olan dahil penaltı yok demiyor, temas yok demiyor, kendilerini bir anda beklemedikleri bir şekilde sert sorular sorulunca o anda doğru düzgün cevap veremiyorlar o kadar. pozisyonu hatırlamaları bile 5 dakika sürüyor sonradan kendilerini savunmaya başlıyorlar.

    otorite olarak konuşan hugh ise resmen hakemleri eyyam yapmaya yönlendiriyor. skor 0 0 iken bu kadar kritik bir karar nasıl verebilirsin diye suçluyor. yani skor 2 0 olsa başka 0 4 olsa başka kurallar mı geçerli?

    ayrıca yetmiyor yine devam ediyor orada diyor temas olabilir, defans oyuncusu vurmuş olabilir ama bu çok ucuz bir penaltı diyor. skor 0 0 ken maçın galibiyetini etkileyebilecek bir karar için ucuz bir penaltı diyor. özetle ucuz penaltı vermemeliyiz diyor. penaltının ucuzu pahalısı mı var? ortasahada gerçekleşen bir hareket faulse aynı hareket ceza sahasındaysa bu da penaltıdır.

    sakın ola bu saçmasapan eyyam öğretisi videodan şikecilerin sizlerle dalga geçmesine izin vermeyin. adamlar kendilerine yapılanları gizlemek için saldırıyorlar ve bula bula bunu bulmuşlar, gösterdikleri pozisyon da net penaltı kendisi itiraf ediyor ama ucuz diyor.

    hakemlerin de başta umrunda değil, havaalanında yürürken öylesine toplantıya katılmış, bir anda ciddi suçlamayla karşılaşınca, ne diyo bu dayı diye kulaklığını falan takıyor, hatırlamıyorum diyor sonradan hatırlıyor evet vuruyordu gördüm falan diyor ama kimsenin umrunda değil tabii.

    ama buna çok sevindim, fbye lehine verilen-verilmeyen penaltıların görüntülerini sızdıracak bir yiğit çıkar kimse merak etmesin. bu ifşanın da önünü açıp bizim işimizi kolaylaştırıyorlar yine. gündem değistirmeye çalışıyorlar. her yolu deniyorlar ama dönüp dolaşıp ellerinde patlıyor.

    https://x.com/...323337936544133?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın