resim
Hugh Dallas
Görev:Eski Hakem
Yaş:66
Uyruk:İskoçya
Görev Aldığı Maçlar
  • 9
    pozisyon hakkında fikrini belirten tff yetkilisi.

    buradaki skandal hugh dallasın aleyhimize yaptığı yorum değil. belki de 3 4 saatlik bir toplantının birilerine sızdırılması. toplantının gerekliliği tartışılabilir ben masum yaklaşıldığında toplantının fayda üretebileceğini düşünüyorum. yalnız mhk nın yatak odası görüntüleri birilerine sızdırılırsa o kimse işine gelecek yorumları kırpıp kesip böyle yayınlar. toplantıda başka pozisyonlarda ne yorumlar yapıldığını göremeyiz.

    her zamanki gibi galatasaray aleyhine ses görüntü bir şekilde yayınlanmış oldu, bunların mislini yaptırmamak yönetimlere eksi yazar. fenerbahçe hakem kararları konusunda çok emin, yabancı hakemler talep ediyor. madem tff ve mhk tarafından düzenlenen bu toplantılar kayıt altına alındı, yayınlansın bu sezonun tüm toplantıları. bakalım lehe aleyhe kaç pozisyon çıkacak.

    hugh dallasa saldırmak asıl resmi görememek demektir bana göre. lale ortalı rezil sezonda beinsporta çıkıp çat çat kitabın ortasından konuşmuş bir adam. dediğim yayını izlerseniz yaptığı yorumlarda belli bir sertliğe izin veren oyun anlayışına sahip olduğu görülebilir. saldırılması gereken taraf yine tff olmalıdır. ben seçim sonrası tff tarafında da görevden af gerçekleşeceğini düşünüyorum.

    maliyetsiz zahmetsiz yayınlanması gereken görüntülerin sızdırılması ve kırpılmasıyla hedef tahtasına konulmuş kişi
App Store'dan indirin Google Play'den alın