resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5863
    asla maçasının yemeyeceğini hepimizin çok iyi bildiği ligden çekilme hikayesi ile taraftarı ve camiasını tekrar konsolide etmeye çabalıyor. artık satabileceği hayal kalmadı. köşeye sıkıştı. trolleri kamuoyuna hangi konuda anti-galatasaray propagandası yaptıysa aynısı başlarına geldi. icardi a.gücü taraftarını elini şeyine götürüp indirmeye çalışmıştı(!) ama kendileri olta hareketini açıklayamıyorlar. güvenliklerinin tehlikede olduğunu ve hakemin yarıda kesmediği için kızdıkları maç sonunda sahayı ısrarla terk etmiyorlar ve sahaya inen ilk holiganın üstüne onun diliyle cevap vrmek için gidiyorlar.

    başkanları olan bu şahısın da , holigan topçularının fazla ceza almaması için, galatasarayın ayarlarıyla oynamak ve sükunetle hedefe yürüyüşümüzü sabote etmek için planlayabildiği buydu; rest çekmek.

    camia olarak ali koç'un her restinde * pas deyip durduk. sadece salıncak ve ananas metaforlarıyla nasıl dengelerini bozduğumuz gördük. artık restine rest ulan deyip, elini açmasına zorlamalıyız. biliyoruz ki ligden çekilecek güven özveri ve tecrübe kendilerinde bulunmuyor. yapılan tamamen blöf!
App Store'dan indirin Google Play'den alın