resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 374
    semih'le ilgili son açıklamalarının tutarlı hiçbir yanı yok gerçekten. 18 yaşında bir oyuncuyu a milli takıma çağırıp antrenmana bile çıkarmadan ümit milli takıma göndererek mi motive ediyor yani? şunu bizim oyuncularımızdan birine yapsa ortalığı ayağa kaldırırdık. ayrıca milli takımda oynatacağı oyuncuya uluslararası deneyimine göre karar verecekse daha çok işimiz var gerçekten. son milli takım kampına semih gibi çok genç ve az deneyimli başka oyuncular da alındı mesela. bunlar sırf yurt dışında oynuyor diye mi alındılar yoksa menajerlerinin eli kolu daha uzun diye mi?

    evet beşiktaş itici bir camia. şu meseleye bile galatasaray üzerinden yaklaşmaları aptallık resmen. semih de 18 yaşında, milli takımda oynayacağı daha 10-15 senesi var, bu yüzden duygusal olarak bu kadar büyük bir yıkım yaşamamalıydı. ancak milli takım menajerlerin arka bahçesi olduysa veya bazı oyuncular sırf gurbetçi diye alınıyorsa buna hepimiz sesimizi çıkarmak zorundayız. benim bir büyük turnuvayı daha böyle saçmalıklarla heba etmemize tahammülüm yok açıkçası. samet akaydın neden oynuyor mesela hala, var mı bir açıklaması? neyini deniyoruz samet'in görmediğimiz bir özelliği kaldı mı gerçekten? yada galler maçına falan sol bekte cenk özkaçar'ın çıkmasının bir anlamı var mı? bundesliga 2 deneyimi milli takım için yeterli de mi süper lig deneyimi yetersiz?

    montella'ya da çok kızamıyorum çünkü belli ki yıllardır devam eden bir sistem var burada ve o da uyum sağlamaya, olabildiğince işini yapmaya çalışıyor belli ki. ancak birbirimizle didişirken asıl odaklanmamız gereken sorunlarda birleşemememiz çok rahatsız ediyor beni. siyasette de böyleyiz hep mesela, o kadar kutuplaşmışız ki kimliğimizi, adil ve vicdanlı olmayı unutarak yaklaşıyoruz hep meselelere.

    edit: şunu da eklemek istiyorum. benim için bu mesele beşiktaş'la ilgili değil. ben bu ülkede yetişmiş hiçbir gencin bu muameleyi görmesine tahammül edemiyorum. çok ciddi bir saygısızlığı, terbiyesizliği olmadıysa da milli takım çatısı altındaki hiçbir futbolcuya düşmanlık etmeyi doğru bulmuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın