• 7
    ilk yarı 44-43 üstünlüğümüzle sonuçlandı.

    david mccormack'in ilk yarının bitmesine 5.6 saniye kala takım faulümüz de dolmuşken salakça yaptığı 2. faul sezon sonunda kendisini neden göndermemiz gerektiğinin küçük bir örneği oldu.

    13'e çıkardığımız farktan sonra geriye düşmemiz tek kelimeyle rezaletti. 2. periyodun ilk 6 dakika 45 saniyesinde sadece 2 sayı bulduk, boş turnike bile kaçırdık.

    3'lük çizgisinin gerisinden 3/16 ile oynuyoruz, tuğla atsak daha çok isabet bulurduk. kaçan şutların 1-2'si hariç hepsi boş atış. takımda sadık emir kabaca ve dee bost haricinde 3'lük bulabilen isim yok.

    takımımızın kısaları kendine oynadığı her saniye bize zarar yazıyorlar. zaten takımın savunması rezalet, hücumda da bencillikler, aptalca top kayıpları olunca çift hanelere çıkan fark kapanır hatta geriye de düşersin.

    son olarak corey walden'a değinmek istiyorum. ben bu adamın bir beyni olduğunu düşünmüyorum. bu adam 2 ayaklı bir denizanası, hatta denizanası daha zekidir bu walden'dan. adamın aldığı nefes, attığı adım bile takıma zarar. ilk yarıyı -18 ile bitirmiş eleman. https://gss.gs/KZQ.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın