• 263
    kandırmaca ve aldatmacadır. fenerbahçe'de böyle bir yürek yok. mertlik yok. saray entrikaları ve bizans oyunlarıyla kendine ayrıcalık devşirmeye çalışan bir kültürdür fenerbahçe. çok güzel mağduru oynamaktadırlar. yıllardır küme düşürülmemek dahil her türlü kayırılmayı elde eden sizsiniz ama nedense mağdur da hep sizsiniz. aynı akp gibi işte.

    fenerbahçe 3 temmuz 2011 sonrası süreçte küme düşmemek için 40 takla atmıştır 40 takla! şimdi ligden çekilip kendini küme mi düşürecek? hem de haram puanlarla tutunduğu şampiyonluk yarışında galatasaray’ın sadece 2 puan gerisindeyken. güldürmeyin.

    tek yaptıkları kendilerine bu trabzon olaylarından mağduriyet devşirip 30 haftadır nasıl hileyle, hurdayla yarışta tutunduklarını unutturmaya çalışmak. hepsi bu.

    toplayacakları kongrede yalandan ligden çekilmeyi konuşuyormuş gibi yapıp sonra “galatasaray’ın oyununa gelip de ekmeklerine yağ sürmeme kararı alarak lige devam ediyoruz” diyecekler. sonuçta ligde herkes bunlar için çalışıyor. hileye ve şerre dayalı şekilde her maçı kazanıyorlar. tam bunlarlık ortam. niye çekilsinler?
App Store'dan indirin Google Play'den alın