resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5853
    2007 yılında oynanan beşiktaş kupa maçından sonra maçın hakemi selçuk dereli'ye yaptıkları yüzünden futboldan 2 yıl men edilmiş kişi, hep buydu, hep aynıydı, sadece güçlü işte. güçlü olan yaptığı pislikleri geri plana çok basit şekilde atabiliyor bu ülkede.

    --- alıntı ---

    "ali koç: ''şerefsizler, hırsızlar emeğimizi çaldı''

    fenerbahçe yöneticisi ali koç maç sonrası hakem selçuk dereli ve futbol federasyonu'na oldukça ağır sözlerle eleştirerek, "beşiktaş'ı ezdik ezdik ezdik. şerefsizler, hırsızlar emeğimizi çaldı." dedi.

    koç, maçın hakemi selçuk dereli'yi hedef alarak yaptığı açıklamada, yöneticiliğe başladığından beri yapıcı olmaya çalıştığını belirterek, "yüzler doğal olarak asık ama elendiğimiz için asık değil. beşiktaş'ı iki maçta da ezdik ezdik ezdik. ama gördüklerimden utandım. şerefsizler, hırsızlar emeğimizi çaldı. baki mercimek'in üç defa atılması lazımdı. bir keresinde topsuz alanda tuncay'a vole çaktı, yardımcı hakem kart gösterilmesi gerektiğini söyledi dereli'ye. bir hakem çıkıyor karda yürürken iz bırakmaz misali maçı yönetiyor. yeter artık yani bu şekilde lige bile devam etmenin manası yok. turu geçsek de bunları söyleyecektim. taraftarımızı galeyana getirip ceza almamızı istediler. ulusoy ve ekibinin bu oyuna son vermesi lazım. yenildiler de bunları söylüyorlar diyen varsa da utansın. gitsin maçı baştan izlesin. ben fenerbahçe başkanı olsam lige bile devam etmem." dedi."

    dava tutanağındaki ifadeler :

    tutanaklardaki en önemli kısım, aziz yıldırım’ı mahkum ettiren sözlerdi... fenerbahçe başkanı, 26 nisan 2007’de şükrü saracoğlu stadı’nda oynanan maç sonrası selçuk dereli’ye aynen şunları söylemiş:

    - senin o fıfa kokartını ellerimle ....... sokacağım.
    - bir daha bu stada gelemeyeceksin.
    - pozisyonları gördün, ...... döndün.
    - sana maç yönettirmeyeceğim. yurt dışında da maç yönetemeyeceksin.

    selçuk dereli’nin cumhuriyet savcılığı’na yaptığı suç duyurusunda, aziz yıldırım ile birlikte ali koç, mahmut uslu ve murat özaydınlı’nın ‘satılmış, tetikçi, şerefsiz, hırsız’ dediği de ifade edildi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın