resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5818
    kendini çok zeki sanan amatör başkan. trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamalarla bundan sonra yapmak istediği hamlenin altlığını oluşturduğunu sanıyor aklı sıra.
    diyor ki trabzonspor çok süper bizim kardeşimiz, çocuğumu onlara emanet ettim. böyle olaylar yaşandıysa hain fetö örgütü gibi bir şey yapmış olabilir. oyun böyük yeğen demiyor da işte benzerini söylüyor.
    e beşiktaş zaten onurlu duruşuyla fb'nin yanında, trabzonspor kardeş aslında taraftarları da bir şey yapmak istemedi ama melun fetöcü galatasaray öyle bir güç ki her şeyi örgütledi ve yaşananlara sebebiyet verdi.
    henüz bu son paragrafı açıktan söyleyemedi ama çağrısını yaptığı genel kurul zamanı gelene kadar el artırarak konuyu buraya getirecektir.
    oyunlarını bozacak olan demeçler ise yavaştan verilmeye başlandı. trabzonspor'un kardeş olmadığı, yaşanan talihsiz olaylarda fenerbahçeli futbolcuların da payı olduğu çok geçmeden anlaşılacaktır.

    malum maçta yaşanan olaylardan sonra kendi kendime eğer böyle futbolcularımız olsaydı ne kadar utanırdım diye düşündüm. sabri maçları gerer saçmasapan hareketler yapardı mesela. herkesin çok sevdiği melo bile beni bu tarzından dolayı hep rahatsız etmiştir. selahattin baki, mhy, eğribayat vs vs gibi provokatörleri gördükçe şu anki kadromuza şükretmemek elde değil.

    ali koç denen zavallı çok büyük bir dersi çok yakında alacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın