• 474
    --- alıntı ---
    trabzonspor-fenerbahçe maçı sonrası yaşananlar!

    ◾️ karşılaşmanın sonra ermesiyle birlikte başlayan gerginliğin ardından fenerbahçeli futbolcular soyunma odasına giderken koridorlarda da arbede yaşandı.

    ◾️ koridorlarda yaşanan olaylar esnasında kafasını duvara çarpan osayi samuel kısa süreli baygınlık geçirdi.

    ◾️ tadic ve dzeko başta olmak üzere takımın tecrübeli oyuncuları arkadaşlarını güçlükle soyunma odasına götürebildi. özellikle livakovic sahada tedavi görürken ve daha sonra soyunma odasına giderken aldığı darbelerin şokunu yaşadı.

    ◾️ fenerbahçe sağlık ekibi oyuncularla tek tek ilgilendi. ayrıca ismail hocayı en çok üzen konulardan biri de oğlu emre kartal’ın aldığı darbeler oldu. başkan ali koç, olayların ilk anından itibaren hem yöneticileriyle hem de takım ile sürekli görüşme halinde olurken ismail kartal ve oyuncularla bire bir telefon konuşmaları ile takımı sakinleştirdi ve galibiyet için tebrik etti.

    ◾️ ali koç, tüm yaşananlara rağmen hiçbir agresyon gösterilmemesi, sakin kalınıp yetkililerle koordineli ilerlenmesi talimatını verdi. fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet tam 3 saat soyunma odasında kilitli kaldı.

    ◾️ sarı lacivertli oyuncular, hem mental hem de fiziksel olarak yoğun bir yıpranma ve yorgunluk yaşadılar. olayları ekranlardan izleyen ve panik yaşayan aileleri de endişe ile oyunculara ulaşmaya çalıştı. futbolculardan birkaçı ailesiyle konuşma fırsatı buldu.

    --- alıntı ---

    fenerliler yine mağdur, yine acıların çocuğu.

    e dövmeseydiniz o zaman milleti amk.

    öyle bir kitle ki bir evi kundaklarken yanlışlıkla kendilerini yaksalar kendi barbarlıklarını görmeyip ateşe küfreder bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın