• 221
    sadece türkiye süper futbol ligi değil tüm türkiye cumhuriyetinin zaten seçimler, ekonomik sıkıntılar, sosyal problemler nedeniyle diken üstünde olduğu şu dönemde gerçekten selametine sebep olur.
    10 senedir şampiyon olamadılar diye, dört bir yandan saldırmalarına rağmen galatasarayı hala yarıştan koparamadılar diye kuduruyorlar ve ders alacakları halde yavuz hırsız misali daha da çirkefleşip yüzsüzleşiyorlar.
    bakın bu işin sonu çok kötü... aklıma getirmek dahi istemiyorum ama sırça köşklerde 10 araba korumasız gezmeyen ali efendi taraftarını gazlıyor yarın bir gün stadda olanlar sokaklarda da olmaya başlayacak... işyerine geliyorum normalde birbirleriyle hayatta tartışmayacak insanlar fener galatasaray davasına burnundan soluyor. işin temel sebebi futbol değil aslında.. geçim sıkıntısı genel bir depresyon ve mutsuzluk hali ülkenin üzerinde zaten başka yere patlayamayan insanlar buradan birbirine sarıyor.
    ya ali koç gerçekten bıraksın bu işi, ya böyle yapacaklarsa ligden mi çekiliyorlar ne zıkkım yapıyorlarsa yapsınlar, ya da federasyon bir karar alsın ligleri komple tatil etsin...
    futbol dediğin stres atmak, eğlenmek, güzel vakit geçirmek için var. ben mecbur muyum şımarık bir zengin çocuğunun şahsi zevkleri ve hırsları yüzünden parasıyla ülkenin futbolunu kaosa sürüklemesini izlemeye, bundan dolayı mutsuz olmaya...
App Store'dan indirin Google Play'den alın