• 8471
    her başkanı bir öncesinden daha beter olan takım.

    --- alıntı ---

    bizi mahkemede hiç konuşturmadan ceza evine yolladılar. kızın yaşı reşit olmadığı için konuşma hakkı yoktu. onun yerine babasının dediği her şey geçerli sayıldı. cezaevi müdürü bizi bir koğuş ağasına teslim etti. tabii o ağa da kan davasından içeride. müdür, o kişiye 'bunlar maçtan sonra olay çıkarmışlar o yüzden bunları misafir et, diye anons et' dedi. cezaevinde rizespor oyuncularıyız diye müthiş bir itibar gördük. tabii biz çıkmayı bekliyoruz ama haftalar, aylar oldu çıkamadık. cezaevinden çıkışımız ali şen sayesinde oldu. yaptığımız iş ar namus işi olarak gösterildi ama ortada öyle bir şey yok. daha sonra osman umay hanımla evlendi zaten. ali şen, biz 5-6 ay sonra fenerbahçe’ye transfer olacağımız için, fenerbahçe oyuncusuymuşuz gibi sahiplendi. osman, 5 sene boşanmama şartı ile bende cüzi bir para cezasıyla ceza evinden çıktım. benim için kötü bir anıydı, günahsızdık demek ki kaderimizde vardı. umay da 90'larda müzisyen oldu umay umay adıyla albümler yaparak çok ünlü oldu.”

    --- alıntı ---

    bence trabzon'da çıkan olaylardan sonra fenerbahçe'ye 3 puan eklemeliler.
    ben de biraz marjinal olayım.

    ah tanjucuğum, sen bize gelmek yerine direkt fenerbahçe'ye gitseydin, hülya avşar'la o davalara çıkar mıydın hiç? hatta ödül olarak yanında gülben ergen'i de verirlerdi. inanmayan, adamın hapse girdiği davanın* fenerbahçe tarafından nasıl ertelendiğine iyi baksınlar.

    mesela metin oktay'ı az askerlik yaptı diye* önce mapus oradan askere göndermişler ya. fenerbahçe'de olsa milletvekili olurdu. örnekleri var, yok demeyin, adam kurtuluş savaşında askerden kaçıp top oynamış. yetmemiş savaş sonrası general harrington gibi dünyanın en prestijli kupasında gol atmış. emekliliğinde milletvekili oldu.* allahtan o zamanlar siyaset daha az kirliydi, adamın vatan hainliği meclis tutanaklarına geçti.

    neyse daha bunun aziz yıldırım'ı vesairesi var. ki hoş aziz yıldırım en azından şike yapıyordu. bu yeni gelen ülkede savaş çıkaracak biraz daha zorlarsa. bıktık düşün artık yakamızdan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın