• 16
    öncelikle sahaya girenleri "taraftar" veya "seyirci" olarak betimlemek yanlış. oraya girenlerin ne kadar tahrik olmuş olduğu önemli değil. seyircinin işi adı üstünde, seyretmektir. sen sahaya giriyorsan -ne kadar tahrik olduğu umrumda değil- bir teröriste, holigana, saldırgana dönüşürsün. hikaye anlatmayın yani "sahaya inen masum köylülere tekme atıldı" falan diye.

    pek sanmıyorum ama umarım bu teröristlere kallavi bir ceza gelir. aynısı benim oyuncularıma yapılsa burayı yıkardım kimse kusura bakmasın. "oyuncum tahrik etti, hak etti" gibilerinden şeyler söylemezdim.

    fenerli oyuncular kendilerini dövmeye, korner direkleriyle sopalamaya gelenlere mi karşılık mı verdiler? iyi yapmışlar. cezasını sonuna kadar çeksinler, 9-10 maç yesinler, orası umrumda değil ama kalkıp da "fenerli oyuncuların sahaya giren taraftara saldırması" gibilerinden ahaber tarzı yanıltıcı başlıklar açmak buraya yakışmıyor bence.

    zamanında küçük bir takımın taraftarı da melo'ya saldırmak için tribünden inmişti. bu olayın pek farkı yok ve daha vahim hatta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın