• 1008
    çok çok önemli galibiyet. rakip küçümsenecek bir takım değildi. bunu zaten son zamanlarındaki çıkışlarında belli ettiler. tabi kadro olarak aşağımızdalar ancak biraz futbol şansı biraz da bizim kabızlığımız yüzünden maça ortak oldular. hatta alıyorlardı maçı. temel yaptığımız hatalar yine devam etti.
    kerem a. çok kötüydü. kerem d. sürekli yerini kaybetti. berkan için bir şey diyemem. adamın elinden gelen bu. mesela sanchez olsa kornerden o golü yemezdik. 2 oyuncu muslera'nın önünde topa vuruyor. kimse yok. neden? çünkü sanchez normalde orada duruyor. hem kaleciyi savunuyor hem de 6 pas önünü. yediğimiz üçüncü golde de barış bireysel hata yaptı.
    kasımpaşa 1 stoperini mertens'i tutsun diye görevlendirmiş. sonuç verdi aslında bu taktikleri. ancak sonuç vermesinin sebebi kerem a.'nın mertens'in koşularıyla stoperi çekince oluşan boşluklarda iki kere topu uzaya dikmesinden dolayı oldu. düzgün vurup bir gol çıkarsa rakip daha farklı gelmek zorunda kalacaktı. ikinci topları toplarken köhn öne çıksa da pek tercih etmedik. geri dönüşlerde de sorun yaşadık bu yüzden. ne zaman oyunu sağ tarafa yığsak ya kaan ya da barış sonuçlandıramayınca topları kontra yedik. bu takım boyunu uzattı, gel git yüzünden kondisyonu dibe çekti.
    ancak ligin en dişli rakibine karşı galip gelmeyi bildik. 5 hatta 6 da yapabilirdik ancak beceriksiz ve tembel paslar yüzünden maçı koparamadık. ziyech gibi bir oyun aklının aslında takımımız adına ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. okan hoca boşuna onu kazanmak için bu kadar uğraş vermiyor. 2 topla 10 kişiyi tuş etti. icardi canlandı ve kendine geldi. rize maçında da bu maçta da fark yarattı.
    önümüze bakalım. şimdi sıra hatay'da. alınacak bir intikam var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın