• 6
    2 haftanın üzerinde bir süremiz var bu maça hazırlanmak için. bu sene, rotasyon darlığı ve yaşadığımız sakatlık belaları yüzünden bu aralar bize çok yaradı. bu maç öncesindeki bu iki hafta da bize faydalı olur diye umut ediyorum.

    muslera
    aurier nelsson abdülkerim köhn
    torreria kerem d.
    barış mertens kerem a.
    icardi

    şeklinde bir on bir bekliyorum. tabii maça uzun bir süre olduğu için bir kaç değişiklik olma ihtimali de çok yüksek.

    ancak bu haliyle dahi, sakat sakat oynayan artık performansında ciddi düşüş olan kaan' ı yerine aurier' in takıma girişi ve özverili olsa da stoper olarak tecrübesiz berkan yerine abdülkerim' in ilk on bire girişi ile ciddi güç kazanacağız diye düşünüyorum.

    ayrıca kendisine ekstra yük binen torrreria, barış gibi oyuncuların dinlenmeye fırsat bulması, yaşı gereği her aradan sonra daha dinç dönen mertens faktörü, sakatlığının etkisi halen süren icardi ve kerem a. 'nın tedavi için zaman bulacağı düşünüldüğünde ligin son düzlüğünde daha sağlam bir ilk on bir yapısı olacağı inancındayım. ( bu oyuncuların milli takımlarda ekstra yıpranma ihtimalini düşük görüyorum.)

    ilk on bir dışında da son maçta küllerinden doğan ziyech, kulübeden katkı vermeyi kabullenme sürecine girmiş zaha, ligde golle tanışan moralli vinicius, vatandaşının takıma katılmasından sonra kıpırdanmaya başlayan tete ile kulübe katkımızın da artacağını düşünmek istiyorum.

    iplerin elimizde olduğu bu süreçte, tüm maçlarımızı kazanacak gücümüz olduğunu düşüyorum. bu süreçte ilk rakibimiz olan hatayspor, ligde tek yenilgi yaşadığımız rakip ve ligde kalma mücadelesi veriyorlar. maça her şeylerini vereceklerdir. ancak açıklamaya çalıştığım üzere kalan maçlar rakiplerle ilgili değil, bizimle ilgili. biz galatasaray gibi oynadığımız sürece, karşımızda durabilecek kalitede herhangi bir rakip ile karşılaşmayacağız kalan süreçte.

    adet olduğu üzere : (bkz: sezonun en önemli maçı) (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın