• 7950
    trabzonsporlu aptalların yaptığına daha büyük aptallıkla karşılık vermiş takımdır. ancak hiçbir şey olmayacaktır, mağduru oynayıp cezasız işin içinden cıkacaklardır. milletten helallik isterler bir yerden hatırlarsınız bu tavrı.

    https://x.com/...454206769942939?s=20

    bakın tek taraftar giriyor. fenerliler adamdan uzaklaşmayıp herifi dövmeye gidiyorlar. bildiğin toplu linç var. adamı düşürüyor güvenlik yerde dövüyorlar.

    https://x.com/...474945321513456?s=46

    burada oosterwolde'nin yaptığı vahşilik değil de ne? herif koşa koşa gidip yerdeki adamın kafasına kramponla tekme sallıyor. bakın bu adam futbolcu işi tekme atmak anasını satayım. bu adamın tekmesi ortalama bir insan gibi değil.
    yerde, etkisiz halde ne diye öldürmeye teşebbüs ediyorsun be andaval herif? bakın o günde dedim yine diyorum agücü bjk maçında josef arkadaşını korudu, bence ceza alması bile adaletli değildi. anlık vurdu tekmeyi gitti soyunma odasına ve o da öyle ölümcül bir tekme değil.

    her yeni açıda bambaşka bir rezalet görüyorum. buraya isteyen olursa bulup atabileceğim başka görüntüler var. osayi'nin kendisine doğru bile koşmayan adama 5 metre depar atıp uçarak yumruk vuruşu, batshuayi'nin kendisine gelmeyen adamı 5-6 saniye izleyip ters tekme sallaması... bakın kramponla o tekmeyi oturtsa adam öldürür. 5 -6 saniye bir futbolcunun soyunma odasına koşması için yeterli bir süre. ama batshuayi adama vurmayı öncelik ediniyor. abi bunun adı nefsi müdafaa değil, sokak kavgası. bakın mert hakan ne güzel kaçtı içeri hemen isteyen yolunu bulup çekilip gidiyor. beşiktaşlılar sahaya girdiğinde bizimkiler kalıp dövüştü mü anasını satayım?

    fenerbahçe ilginç takım bu kadar haklı olabilecekleri bir olayda yine saçmalamayı başardılar. haksız golle kazanmalarına rağmen pişkin olmaları yetmiyor gibi sahada adam dövdü topcuları. trabzonlular mal olabilir sen böyle davranamazsın.

    ama hiçbir şey olmayacak. yine mars'tan çekilen görüntülerle icardi'nin bir yerde taşaklarını kaşımasına ceza verirler yine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın