• 1002
    fizik olarak çok ezildiğimiz maç. tamam kapanan takım karşımızda istemiyoruz ama kasımpaşa kapanan bir takım değil ki. tam tersine önde basan takım. bu tarz takımlar da ters geliyor. oyun kuramadık, kanatlar zaha-ziyech oluncaya kadar bilinçli hücum da edemedik. oyunu kontrol edemedik. maçta kompakt bir şekilde savunma da yapamadık. özellikle merkezden delik deşik olduk. ama bir şekilde zaha-ziyech-mertens-icardi farkıyla yani kalite farkıyla maçı aldık. şans da yanımızdaydı tabi.

    kerem-barış ikilisiyle beraber maalesef sette hücum yapma şansımız yok. mertens de hemen topu ayağından çıkaran bir oyuncu. oradaki tek sakin adam icardi, o da fizik olarak sıkıntılı. onun da oyun içi devamlılığı soru işareti. bu onbirle hücumda çok kopuk bir şekilde oynuyoruz. bu maçta da ilk 15 dakika oyun bizdeyken kasımpaşa bir anda üstünlüğü ele aldı. ondan sonra rulete döndü maç. 2 defa öne geçmemize rağmen hala oyunu kontrol edemedik. çünkü çok top kaybediyoruz, hiç sabırlı hücum etmiyoruz. rakip de bize basıyorsa top da çıkaramıyoruz. ben okan buruk'un bu 11 tercihini sorgulamasını istiyorum. zaha şu anda kerem'den önde diye düşünüyorum. milli aradan ziyech de olabildiğince hazır çıkmalı. çok lazım adam. bu maçı zaha-ziyech çözdü desek abartmış olmayız.

    artık daha iyi olmalıyız. evet herkes kasımpaşa gibi oynamıyor. ama kritik haftalara da geldik. fiziksel olarak da oyun olarak da yükselmeliyiz bu haftalarda. milli aradan daha sağlam dönmeliyiz. sonuç harika olsa da oyun beni endişelendirdi açıkçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın