• 127
    bu ikili; 2022-2023 sezonunda en güçlü yerimiz iken 2023-2024 sezonunda yumuşak karnımız oldu. kerem’in psikolojik olarak bitmesi ve icardi’nin sakatlıktan dolayı fiziksel gücünün düşmesi bireysel formlarını etkilerken, birbirini hem oyun olarak hem de enerji olarak ayrıca olumsuz etkiliyorlar. kerem geçen seneki gibi iyi toplar atamıyor, atsa bile bu sefer icardi yetişemiyor.

    kendilerinin ölüsü yetiyor, skora istatistiğe bakıldığında bir şekilde emekleri azınsanmayacak derecede var ama çok az hafta kala artık sahne almaları gerekiyor.

    bunca zamandır verimsizler, sonuçta takım arkadaşları işi bu noktaya kadar getirdiler ise, lig sonuna doğru ağırlıklarını koymaları gerekiyor artık. bu bizim açımızdan şu hususta da önemli: 2024-2025 planlamasında eksik noktalarımıza takviye yaparken en azından tartışmaya açılmayacak iki futbolcumuz olur. kötü oyunlarını devam ettirirlerse ve şampiyonluğu kaybedersek, tüm sezonun muhasebesinde ibre kendilerine döner.

    hem rakiplerin tabutlarına son çiviyi çakmak için, hem de gelecek sezonun galatasarayında doğru yapılanma için hepsi bir buçuk ay ikisinin top oynamasına ihtiyacımız var.

    2023-2024 sezonunun kaderi aslında bu iki adamın elinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın