• 95
    nefret ettiğim hayırlı mağlubiyet kavramına yüklenen iyimser anlamları asıl taşıması gereken.

    doğruya doğru, her ne kadar sonucunda sevinçten havalara uçsak da 17 mart 2024 kasımpaşa galatasaray maçında maç genelinde çok kötü oynadık. maçı çeviren kırmızı kart oldu. bir de kadrodaki oyuncuların bireysel ağırlığı tabii ki.

    bu maç özelinde okan buruk'un kötü bir sınav verdiğini düşünüyorum. bunun sebebi de, zor geçmesi beklenen maçlar için b planı uygulamaması. oyun tutma odaklı bir b planı, bizi çok fazla cendereden çıkaracak aslında. bunu uygulayacak oyuncu olmadığı fikrine de çok katılmıyorum. topun kıymetini daha çok bilmek için oyuncu grubunu değiştirmeye gerek yok.

    kötü oynayarak kazanılan maçları işaret fişeği olarak görüp ders çıkarmak lazım mutlaka. şurada 8 maç kaldı. bu sezonun şampiyonluğu, türk futbolunun önümüzdeki 10 yılını etkileyecek kadar kritik. en az kasımpaşa maçı kadar zor geçmesi muhtemel bir alanya, bir adana demir maçı var önümüzde. "şampiyonluğu aldık" gözüyle bakmadan her maça özel hazırlanmaya devam etmeliyiz. yoksa atı alan 2021'deki gibi aniden üsküdar'ı geçer, neye uğradığımızı anlamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın