resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2155
    galatasaray taraftarı tarafından gereksiz yere fazlaca gündem edilen ve bu sayede yüceltilen vatandaş. bu vatandaş pfdk'ye sevk edilmesi gerekirken sevk edilmediyse ve ortada bir haksızlık varsa elbette konuşulur. ama oraya gitmiş buraya gitmemiş, saha içinde şunu yapmış bunu yapmamış tarzı konular sürekli konuşulur ve gündem edilirse işte o zaman bu vatandaş gerçekten de fb'nin komutanı olarak görülmeye başlanmış demektir.

    aynı davranışı fbliler icardi'ye daha yoğun şekilde yapıyorlar ve bu sayede tribün çekimi olan 144p kalitesinde bir görüntüyle ceza bile aldırdılar. ama farkında olmadan icardi'yi daha çok yücelttiler ve daha çok motivasyon sağladılar.

    bu yüzden galatasaraylılardan ricam, bu vatandaşın her hareketinin gündem yapılmamasıdır. mert hakan yandaş'ın saha içindeki etkisi yeterli olmadığından, kendisini bir nefret objesi haline getirerek yüceltme, simgeleştirme peşinde olduğu aşikar. bırakın ne yapıyorsa yapsın, bu vasat oyuncuyla ilgili bizi ilgilendiren hiçbir durum yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın