resim
Fatih Akyel
Görev:Danışman
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
  • 239
    --- alıntı ---

    -mallorca’dan başka teklif oldu mu o dönemlerde? ispanya’nın en büyük kulübünden teklif geldi mi?

    -ondan önce gelmişti. real madrid'in teklifi geldi. real madrid başkanının beni istediğini fatih hoca söyledi. buraya gelip beni istemişler. benim olaydan haberim yoktu, fatih hoca bana real madrid başkanının istanbul'da olduğunu, yemek yediklerini, beni istediğini söyledi. fatih hocanın "onun daha burada çok işi var" deyip vermediğini biliyorum. sadece kulüplere yönelik bir olay, duydum ve bitti. 3-2'lik maçtan daha önce.

    --- alıntı ---

    iyi de güzel kardeşim, 3-2'lik maçın oynandığı sene fatih hocan floransa'da. o dönemki yönetimle arası da limoni idi. kalkıp istanbul'a gelip, üstelik kulüple o sezon bir bağı kalmamışken senin transfer görüşmene mi katıldı? sıkıyorsun yine be fatih.

    edit: 3-2'lik maçtan önce istendiği hususuna dair şunu ilave edeyim. muhtemelen madrid'in kendisinden haberdar olduğu maç, süper kupa finali. yaptığı asist ile dikkat çekmiş olabilir, ki o sırada terim yine takımın başında yok.

    99-2000 sezonunda, avrupa arenasında capone'un yedeği olmuş fatih akyel için perez'in kalkıp istanbul'a gelip yönetimle görüşeceğine olasılık veriyorsanız bilemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın