• 116
    insan gibi bir basın açıklaması yaparsın. galatasaraydan rica edersin, galatasaray da kabul edip etmeyeceğine kendi dinamikleri üzerinden karar verir.

    sen bütün medyayı toplayıp galatasaray'a teröristliğinden vatan hainliğine her türlü iftirayı atacaksın sonra da gelip erteleme talep edeceksin. kardeşim bu maçın ilk tarihi belirlendiğinde nerdeydiniz? avrupa liginde çeyrek finale çıkmış bir galatasaray'ın daha yorgun olacağını ve böylece galatasaray'ı daha kolay devireceğinizi düşünüp mü tepki vermediniz o zaman? hayırdır kanks ya?

    kadronu ona göre kurarsın, ona göre rotasyonunu yaparsın ve ona göre maçlarına çıkarsın. biz 3 nisan 2001'de türk futbol tarihindeki en önemli maçlardan birine real madrid karşısında çıkmadan 4 gün önce beşiktaş ile lig maçı oynarken neredeydiniz yahu? biriniz dedi mi bu maç oynanmasın diye. ne güzel iş anasını satayım. maçan yemiyosa maça çıkmazsın, ali koç tabi eski şehzadelerden olduğu için çocukluğundan bu yana ayrıcalık istemeyi kendine şiar edinmiş. utanmadan isteyebiliyor adamın yüzü gram kızarmıyor. utanmıyor da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın