resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5668
    türk futbolunu dibe çekmeyi başarmış, taraftarların neden olacağı iç savaşı da başarmaya ant içmiş fb başkanı.

    bu adam sırf kendi başarısızlığını örtbas etmek için elinden geldiğince iftiralar atıp iğrenç ithamlarda bulunuyor. diğer bir yandan da "herkes bize düşman" algısı oluşturarak kendi taraftarını gaza getiriyor. bunu da görsel-yazılı medyada parayla satın aldığı trollere yaptırıyor. bugün galatasaray ve fenerbahçe taraftarı sırf bu adamın egosu yüzünden bıçak bıçağa gelmiş durumda. kimsenin kimseye tahammülü kalmamış artık. bu adam öyle bir adam ki, kulübe aldığı futbolcuları bile buna göre seçerek futbolu çirkinleştikçe çirkinleştiriyor. mesela bundan birkaç yıl önce hakemin etrafı haksız penaltılar dışında sarılmazken, bu adam geldikten sonra hatalı bir taç atışında bile hakemin etrafında onlarca topçu beliriyor. böyle böyle hakemi etkisi altına alıp bir güzel haksız kazanç elde ediyorlar. gerçi buna da gerek yok, çünkü adam birkaç ay önce kendi taraftarına "hakemleri gördüğünüz yerde fotoğrafını çekin, rahatsız edin." diyen biri. öyle ki, hatalı bir taç atışı verdi diye bir hakemin eşinin evinin önünde toplanan holiganlar vardı!

    ciddi anlamda ülkeyi kaosa sürüklüyor ve kimse bir şey yapmıyor. bugün de yine aynı iğrençlikte açıklamalar yaparak sinir uçlarımıza dokunacak ve bu nefret çığ gibi büyümeye devam edecek. bu adama biri dur demezse, her iki tarafın birbirine girerek iç savaş çıkarması uzak değil. herif resmen milli güvenlik sorunu olmuş durumda. sırf bu yüzden mesela yarın gün boyu medyadan uzak kalacağım ki akıl sağlığımı koruyayım.
    o yüzden bu adama, bu adamın başkanlığını yaptığı kulübe, yanına alıp eğittiği yöneticilerine, bu takımın taraftarına falan öyle bir nefret besliyorum ki, bu nefret galatasaray sevgimin bile önüne geçmiş durumda. o yüzden diyorum ya, iç savaş başarmaya ant içmiş diye. başarmasına ramak kalmıştır!
App Store'dan indirin Google Play'den alın