resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 969
    güzel gol atmanın sağladıkları isimli futbolcumuz.

    evet ümit, attığın 100 golün hepsi birbirinden jeneriklik ama oyuncu stili olarak asla takım oyuncusu değildin. top saklamazsın, süremezsin. süratli değilsin, fizikli değilsin.

    üstüne üstlük beklenilmez işleri çok çok iyi yaparken beklenilen golleri de atamazdın. kendi takımın için tam bir 10 numara katiliydin. yani kendisinden gram hazzetmesem de sergen'in sana dediği, 'ümit sen topu aldığında maksimum 2 kere dokun, ilki düzeltmek ikincisi vurmak için' sözü çok doğruydu.

    ıcardi ile tek ortak noktan, beklenti dışı attığın goller. ama icardi beklenti içinde olanları da atıyor, artı pas oyununda var. dünyada kimse, messi de dahil, icardi'ye, 'sen pas geldiğinde, topa en fazla 2 kere dokun' falan diyemez.

    ümit'in büyük maçları sevdiği doğru, çünkü en fazla beklenti dışında gelişen enstantaneler büyük maçlarda oluyor. bu arada ümit'in takımın değişmez santraforu olarak oynatılmaya çalıştığı tek sezonu da gol kralı arif erdem bitirmiştir.

    ayrıca kendisini terim'in kestiği falan da külliyen yalandır.
    terim'in ilk sezonunda, lucescu'nun son sezonuna kıyasla 1.5 kat fazla gol atmıştır.
    ancak şabanın geri dönmesiyle* beraber ıskartaya çıkmıştır.

    bu da doğal bir sonuçtur. şabanın takım oyununa olan katkısı ile ümit'in takım oyununa katkısı arasında dağlar kadar fark vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın