resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 968
    hakan şükür ve jardel gibi dünya çapında forvetler sonrası geçiş döneminde alınabilecek en iyi seçenekti (düşük maliyet ve yerli olması). cl'de de ciddi katkı sağlamıştır. geldiği ilk senede lazio, barca, roma, psv gibi kulüpleri boş geçmemiştir.

    iyi performansına, şampiyonluğa, avrupa'da başarılı geçen sezona rağmen sonraki yıl terim'in planlarında yoktu. christian ile sezona başlarken devre arasında yapılan lukunku hamlesi de bu yüzdendi. ancak gelen isimlerden pek katkı alınamayınca karan ile devam etmek durumunda kaldı hoca.

    bir önceki yıl elemeler ve grup maçlarında 7 gol atmış isme bir sonraki sezon cl'de yalnızca 100 dakika forma vermiş terim.

    sonrasında kötü geçen 2003-04 sezonunda hakan şükür'ün dönüşü ve karan'ın yaşadığı sakatlıklarla forma şansı da azaldı. 100. yılımızda hagi'nin kadroda düşünmemesi nedeniyle ankara bb'ye kiralık verildi.

    2005-06 sezonuyla beraber gerets'in gelişiyle karan da tekrar doğdu ve üç yıl boyunca önemli derecede katkı verdi takıma.

    transfer olduğu yıl için yaptığımız kritik hatalardan birisi, ön sözleşme yaptığımız ilhan mansız'ı beşiktaş'a bırakmamız oldu. jantiyiz ya, aristokratız ya, centilmeniz ya, salon erkeğiyiz ya.

    genç yaşlarındaki prime karan ve mansız ikilisi çok heyecan verici geliyor kulağa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın