• 82
    yaptığı savunmada "başka liglerin maçlarında da kullandım burada da kullanmakta bir sakınca görmedim" gibi bir anlam çıkardım. ancak burada yerel halkın takımlar ile birlikte rekabeti var. tarafsız şekilde maç anlatmak zorundasın. bunun lamı cimi yok. kaldı ki atılan gol de öyle "olala" diye tanımlanacak bir gol değil. bizim maçta da böyle bir seslenme yapsa çok eğrelti duracaktı. pozisyonlara yorum yapmazsın, gördüğüne ses çıkarmazsın ama saçma sapan adamın ayağına çarparak giden topa olala dersin. işte burada art niyet ortaya çıkar. sen istiyorsun ki maçını anlattığın takım kazansın. hırs yapmışsın belli ki.
    10 yıldır gelmeyen başarının altında ezilip her gole kendi reaksiyonunu katmaya başlamışsın.
    o maçı sadece fener'liler mi takip ediyordu? diğer takımların taraftarı yok mu sayılıyor? o zaman eski usule dönülsün sen de git sadece fener'li spiker olarak fener maçı anlat.
    şimdi kendisi istifa eder sonra gider vole'de fener borazanlığı yapar. kalkar üç beş sene sonra ben objektifim der, bana çok baskı yaptılar işimi bıraktırttılar der.
    herkes suçlu olur ancak kendisi olmaz. biz bu senaryoları çok gördük, yaşadık. inşallah bizim maçları anlatmaz bir daha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın