• 10
    içinde bulunduğumuz ülke yeni türkiye!
    böyle yazılı açıklama yapmanın etkisi maalesef bu çürük yapıda çok düşük.

    adamlar yeni türkiye'nin bir parçası oldukları için maçtan hemen sonra post truth gereği hemen hakem bizi doğradı, hakemi de yendik, hakeme rağmen kazandık diye açıklamalar yaptılar.
    hafızası çok kısa olan ülkemde benim yönetimim ise nerdeyse 24 saat sonra 4 sayfa açıklama yapıyor.

    gerçekten ya ülke gerçeklerinden çok uzaklara ya da sadece içerinin gazını almak için yapılan bir açıklama.

    dursun özbek ve metin öztürk kişisel şovlarına dönüştürmeden erden timur yayıncı kuruluşta medya mensuplarının da sorularına yanıt vererekten açıklamalarda bulunsun. yayıncı kuruluşta yayındaylen kendilerine de eleştirilerini sunsun. görüntüler problem oluşturmayacağı için gayet görsellerle desteklenen bir sunum olur.

    mhk başkanı da davet edilebilir, kuralları öğretsin kamuoyuna, hataları, cezaları, o menem yapay zekayı anlatsın.

    artık arsızlık hududu feci aştı. temas olmadan penaltıyı geçtik, öyle penaltı olur muyu geçtik, ceza sahası dışında hücum faule penaltıya geldik. bu işin sonu yok, 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçında icardi'ye yumruk atıldı ve penaltı verilmedi. maçtan önce söylesen herkes gülerdi ama yaptılar işte.

    suyun karşı tarafı bu ülkenin çürümüşlüğüne oynadı ama o çürümüşlüğün bile sınırını aştı; maç içinde değil hakem insanlık onurunu zedeleyecek şekilde insan tehdit etmek fazla oldu. kulübeye çekilen ahlak dışı el hareketinin süresi kabullenilen ahlaksızlık seviyesini de aştı.

    takip bu kadar fütursuzca saldırırken biz hala sayfalarca açıklama yapıyoruz. ben dursun özbek ve yöneticilerinden razı değilim. günlük yaşantısının çok önemli bir bölümünü galatasaray'la yaşayan biri olarak hakkım var ve kendilerinden razı değilim. erden timur'un da gönlünün hiç razı olmadığına inanıyorum, umarım işi takdiri ilahiye bırakmadan daha somut adımlar atar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın