• 7915
    (bkz: #3805902)

    fiziksel olarak tükendiler. sahada 5-10 dakikalık patlamalar dışında üretebildikleri koca bir hiç. avrupa’da devam ediyorlar. en az 2 tane yüksek fiziksel dayanıklılık gerektiren maçları olacak. kadroları tam da beklediğimiz gibi ritmini kaybetti.

    mental olarak tükendiler. her hafta bağırış, kavga gürültü, geriden maç çevirip tartışmalı kararlarla maç çevirmeyle geçiyor. oyuncusundan, teknik adamına, yönetimine hepsi yatağına yattığında olanın bitenin farkında.

    rekabet ederken tükendiler. yıllardır bildikleri galatasaray, tam da sezonun düğümünün kopacağı yerde sadece lige odaklandı. son haftalarda maçları genelde erkenden koparıyor.

    en önemlisi de, fenerbahçe camiası, şampiyonluk ihtimalinin arena’dan geçtiğinin farkında. sadece bu bile uykularını kaçırıyor.

    galatasaray yönetiminin bu sene büyük hataları olduğunu düşünüyorum. ancak, bu noktada medya üzerinden yangın yapmak yerine arka planda eylem üretilmesi taraftarıyım. saha içinde çok konsantreyiz. bunu bozabilecek herhangi bir aksiyonun karşısındayım.

    hepimizin içi içini yiyor haliyle. ancak biz bu yolları defalarca yürüdük. zor olacak evet ama biliyorsunuz ki öyle olduğunda daha epik olacak. yıllarca unutulmayacak. karşı tarafın travmalarına koca bir çentik daha eklenecek.

    not: halen şampiyonluğu arena öncesinde garantileyeceğimize yürekten inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın