• 26
    şahsım adına 2000 ve sonrasını daha bilinçli bir şekilde izleme fırsatını bulduğum için ona göre bir sıralama yapacağım. hatırladığım kadarıyla kronolojik olarak yazmaya çalışacağım.

    1) uefa ve süper kupa zaferi sonrası o kadroyu ve teknik heyeti bir arada tutamamak ve bu isimlerden hiçbir bonsveris elde edememiş olmak.

    2) perezlerle, victorialarla şampiyon yapan mircea lucescu'nun gönderilişi ve yerine ikinci fatih terim döneminin başlaması. bu dönem iki üç yıl arası sürdü ve yaklaşık 50 tane isim takıma transfer oldu. kulübün içerisinde olduğu ekonomik kriz iyice derinleşti.

    3) kulübün yüzüncü yılında efsanemiz olsa da teknik direktörlük için tecrübesiz gheorghe hagi ile geçirmemiz ve şampiyon olamamız.

    4) mecidiyeköy'ü bırakıp lokasyon ve stada ulaşım açısından oldukça problemli, stat açılalı neredeyse 15 yıl olmasına rağmen son 3-4 yıldır canlanan bir yere stadın taşınması.

    5) 11-12 ve 12-13'te gelen şampiyonluklar sonrasında ünal aysal ve fatih terim çekişmesinim yönetilememesi ve devamında hocanın gönderilmesi ile şampiyonluk dominasyonun önüne geçilmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın