resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 1612
    8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçının 38. dakikasında skor 2-0 lehimizeyken, kendi ceza sahamızın sol çapraz dışında artık el mi değil mi gerçekten saçma sapan bir pozisyon nedeniyle rakibe tehlikeli yerden gereksiz bir duran top şansı verdi.

    https://gss.gs/r7s.jpg

    bunu akıllıca değerlendiren jonjo shelvey, yayın epey gerisinde adeta pusu kurmuş casper hojer'e usulca bıraktı, oyuncu da sol ayağından çıkan sert bir vuruşla ceza sahası dışından güzel bir gol atarak skoru 2-1 yaptı ki bu esnada rüzgar tersine dönebilirdi, çünkü tam rakibi uyandıracak türden bir goldü dakikası ve atılış şekli itibariyle. kerem demirbay'ın top ağlarla buluşurken çaresizliği ve sonrasındaki üzüntüsü/hırsı gerçekten anlaşılıyor.

    https://gss.gs/tNF.jpg

    işte bu bir zamanların kadıköy deplasmanı saçmalıklarından hallice olaydan yalnızca bir dakika sonra uzaklardan çok ayarsız bir gol attı, sonra bir tane daha derken nihayetinde penaltıyla hat-trick yaptı. 38. dakikadaki bireysel hatası, ardından rakibin sol ayakla ceza sahası dışından golüyle skor avantajını kaybetme tehlikesine neden olması faktörleri bir araya gelince usta bir sol ayak olarak kendisinin gaza geldiğini ve o muazzam golde topa bu motivasyonla/kızgınlıkla vurduğunu düşünüyorum.

    attığı gollerin güzelliği nedeniyle dikkatlerden kaçmasın, eğer yediğimiz ilk golde varsa bir hatası ya da dikkatsizliği, ancak bu kadar ani ve ayarsız şekilde telafi edilebilirdi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın