• 18
    --- alıntı ---
    kendi taraftarıma dair, galatasaray'da olmasını istediğim şeylere dair tüm ümitlerim tükeniyor. ne ara bu kadar sabırsız, bu kadar başarıya tapar olduk biz? nasıl bu kadar kaybettik samimiyetimizi? birkaç gündür çıkan fatih terim haberlerinin ardından rijkaard'ı nasıl da satıverdik? baştan söyleyeyim bu sezonki çirkef fenerbahçe'yi eleştirme hakları yoktur fatih terim'in gelmesini isteyenlerin, ahval ne olursa olsun. fatih terim ne başarılar kazandırmış da bu kulübe, saygı göstermek zorundaymışız. bunu reddeden yok, fakat o başarıları babasının hayrına kazandırmadı adam, halen ekmeğini yiyor merak etme. derwall'in kurduğu sistemin üzerine eklemeler yaparak başarılı bir kariyere imza attı galatasaray'da, amenna. fakat o başarıların neticesinde çok farklı bir adama dönüştü fatih terim, galatasaraylılık'la zerre alakası olmayan birisi oldu ve bu kulübün kapısından adım atmaması gerekiyor bu sebepten dolayı. bunu görmeyen taraftar kendine çeki düzen versin. bir taraftan her fırsatta hagi'nin adını anıp, metin oktay'ı diline dolayıp, gazetede çıkan her fatih terim iddiasında heyecanlanmasın.

    "rijkaard'a güvenelim ama bir ışık göremiyoruz be abi." aylardır kullanılan argüman bu taraftar arasında. yaptıkları yapacaklarının teminatıymış ama ışık göremiyormuş rijkaard'da. ne ara ışık mühendisi oldun arkadaş sen? cruyff senin gördüğünü görememiş mi? bu ışığı o kadar iyi görüyorsan git bir takım çalıştırmayı denesene buralarda heba olacağına! kaç kez söyledik, yine söyleyelim; rijkaard takıma değil, kafasındakine göre sistem kurar. bırakın bu sezon kafasındaki takımı kursun kısmen, bakalım o zaman nasıl oynayacak takım? arkamızda bıraktığımız sezon herkes için bir ders niteliği taşıyacak; taraftar için de, yönetim için de, futbolcular için de, basın için de... herkese vermek istediği mesajı -eğer burada uzun süre kalacaksa- çok iyi vermiş olacak rijkaard. buradaki planları ileriye dönük, onun için önemli olan hafızalara kazınmak... istediği transferleri yapsın, sistemine uygun olmayan futbolcuyu göndersin, bunun yanında lafta değil icraatte rahat çalışma ortamı sağlansın sizin de desteğinizle, o zaman görelim neler oluyor...

    endişelenmeyi bırakın, hep dilinize doladığınız o meşhur 14 senenin en azından 4 senesini feda edin, halen ışık göremezseniz gelin suratıma tükürün!

    --- alıntı ---

    altına imzamı atacağım çok bilinçlendirici, kaliteli bir yazı yazmıştır. özellikle de "endişelenmeyi bırakın, hep dilinize doladığınızo meşhur 14 senenin en azından 4 senesini feda edin, halen ışık göremezseniz gelin suratıma tükürün!" cümlesi ile olay budur arkadaş dedirtmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın