resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3584
    geçenlerde burada bir arkadaş illa eleştirmek için hakkında “barış alper nasıl oynadığı her yerde başarılı oluyor o da olacak” gibi futbol dünyasının olabilecek en saçma yorumunu yapmıştı.

    kanat oyuncusunu bir şekilde öne ya da arkaya çekebilirsiniz. dar alanda oynama meziyetleri vardır çünkü ama barış alper’i merkeze çekin bakalım oynayabilir mi? berkan ise bir merkez oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde çok nadir oynatıldığı (o da mecburiyettir) sol bekte yine de idare etmiştir. şimdi ise defansta oynama görevi verilmiş. meziyetlerine göre yine sol bekten daha rahat edebileceği bir yer ama ne olursa olsun bambaşka yetenek ve beceriler gerektiren bir bölge burası. bu yüzden ona merkez savunmadan çok oyun kurma ve davinson’ın yaptığı önde basma görevi verilecektir.

    bizim takım da bir zahmet erken gol bulsun da onu süre ilerledikçe defoları daha fazla ortaya çıkacak duruma sokmasın.

    bu takımda iki senedir en güvenilir oyunculardan birisi olan apo, ligin en iyi stoperi davinson ve hatta ligin en iyi orta sahası torreira geriye dönerken hata yapıp gol yedirdi. bunlar olabilecek şeyler. bu yüzden bugün ne olursa olsun kör kütük eleştirilmemeli.

    ki ben başarılı bir maç çıkaracağına inanıyorum.

    (bkz: 8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın