• 8380
    usg deplasmanında aldıkları galibiyetle beraber girdikleri coşkulu modun olumlu ve olumsuz yanı var. bizim açımızdan olumlu yanı, bu kupada ilerleyebileceklerine, final oynayabileceklerine ve kupayı kazanabileceklerine dair söylemleri. bunu yaparken ligde artık bir adım geride kaldıklarını kabulleniyorlar. hem iki puan geride olmaları hem de daha zor bir fikstüre sahip olmaları mental olarak kırılganlık yaratmış gibi görünüyor. taraftarın da akıl sağlığını koruması için farklı bir hedefe, odağa ihtiyacı olacaktır bu durumda. yönetim, oyuncular ve teknik kadro da taraftarın tepkisini dindirmek için avrupa odaklı hareket ederse işimiz kolaylaşacaktır.

    bizim açımızdan olumsuz yanı ise son dönemde artan yetersiz oyun kalitesi, yetersiz teknik direktör seslerinin ardından deplasmanda aldıkları net bir sonuçla beraber ligde de bu coşkuyu yansıtma ihtimalleri olur. elbette yorgunluk, sakatlık gibi olasılıklarla dezavantaj yaşayacaklar. ancak bazen de rüzgarı arkasına alan takımlar farklı bir enerjiyle, coşkuyla, inançla daha iyi bir form düzeyine erişebiliyor.

    benim şahsi görüşüm, ligde artık son bir kırılma kaldığı yönünde. önümüzdeki iki maçı da kayıpsız atlatırsak puan farkının en köti ihtimalle 4'e yükseleceğini düşünüyorum. o noktadan sonra basın ve medyada okan buruk övgüleri artacaktır. ismail yüksek veya fenerbahçeli futbolcular iyiydi; ama okan buruk taktik bir deha, o nedenle zorlu rekabetin galibi oldu gibi senaryolar şimdiden alt raflarda yerini almaya başladı bile. diğer yandan da ligdeki başarısızlıklarını avrupa zaferi ile halının altına süpürüp dikkatleri dağıtmak isteyeceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın